Welke Huismuts is niet dol op een mooi gedekte tafel?

Ik ben in mijn leven al vaak van servies veranderd. In mijn studententijd werd ik wild van Blond servies, daarna volgde ronde witte borden en die moesten vervolgens weer plaatsmaken voor vierkante borden.

Inmiddels ben ik aan het mixen and matchen geslagen. En dit vind ik toch stiekem wel de allerleukste (servies) fase tot nu toe! Door te mixen and matchen met servies kom je elke keer weer met verrassende creaties op de proppen en raak je nooit op je servies uitgekeken. How lovely!

Het servies waar ik nu aan verknocht ben is van Iittala. Iittala is zo’n design merk waar je, als je er eenmaal iets van in huis hebt, dolgraag meer mooie spullen van wilt hebben. Het klinkt misschien verschrikkelijk burgerlijk, maar ik spaar dus tegenwoordig servies. Ja, ik geef het toe.

Mijn nieuwe aanwinst zijn deze warmere kleuren voor mijn kersttafel. Maar ook na kerst mix and match ik deze borden met lichtere kleuren voor een frissere uitstraling.

image-2015-12-10 (3)
image-2015-12-10 (6)

Een geheel nieuw servies aanschaffen is natuurlijk heel erg kostbaar, maar het leuke van Iittala is dat je dit ook makkelijk met je eigen servies kan combineren en dus stapje bij beetje kan uitbreiden.

De burgertrut in mij vindt servies sparen dus helemaal het einde haha. Je omgeving doe je er trouwens ook nog eens ontzettend veel plezier mee want zij weten je voortaan precies wat te geven. En reken maar dat je van ieder bordje en schaaltje nog precies weet van wie je deze hebt gekregen ;-).

Om je alvast een duwtje in de rug te geven geef ik je dezelfde set als ik die zojuist heb aangeschaft cadeau! Hoef jij het alleen nog maar uit te breiden. Durf je het aan om te gaan mixen and matchen met je servies? 

Wat moet je doen?
1. Plaats op Instagram een foto van een toffe tafeldecoratie. Hoe zit bijvoorbeeld jouw ideale kersttafel eruit? Dit kan een foto van jezelf zijn of een mooie inspiratie foto.
2. Gebruik de hashtag #IittalaNL en tag mij @dehuismuts erin.
3. En WIN!

Ik kijk uit naar jouw foto en neem hier eens een kijkje om zelf te ontdekken waarmee je straks jouw winnende setje kan uitbreiden!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *