Laat ik beginnen met zeggen dat ik een vreselijke haat liefde verhouding heb met poetsen. Soms denk ik het licht te zien en zie ik de lol ervan in, maar deze momenten zijn op één hand te tellen. Het is zelfs zo erg dat Willem en ik mijn beste vriendin hebben ingehuurd om te poetsen. Vanaf volgende maand wonen wij boven haar en stoft & sopt zij er 1 x in de week lustig op los. Hemelser dan dat kan ik me niet voorstellen. Kon ik me niet voorstellen moet ik zeggen want mijn nieuwste ontdekking maakt dat ik in ieder geval stofzuigen leuk ben gaan vinden. Het moet niet gekker worden...

Ik ben oprecht zo enthousiast over deze ontdekking dat ik eerst mijn vriendinnen heb bestookt met mijn nieuwe vriend en nu zijn jullie aan de beurt ;-).

Lieve Huismutsen, graag stel ik jullie voor aan de LG CordZero steelstofzuiger. Dé allerfijnste stofzuiger voor kleine (stads) huizen! Maar echt. Aangezien ons huis nog niet af is heb ik me uitgeleefd in het huis van mijn vriendin, het huis waar wij boven gaan wonen en dus qua oppervlakte precies hetzelfde is.

Unknown4

Nu weet ik ook wel dat een stofzuiger helemaal niet sexy is en kletsen over een stofzuiger al helemaal niet, maar toch deel ik met jullie 10 redenen waarom een overstap naar dit pareltje minstens het overwegen waard is:

1. Je hoeft nooit meer te sjouwen en dat lompe ding achter je aan te trekken. De steelstofzuiger is lang en slank en staat in een houder. Hij is dus makkelijk op te bergen. Ideaal als je weinig opbergruimte hebt en mocht 'ie in het zicht staan is het zeker geen doorn in het oog.

2. De stofzuiger is mega wendbaar en met 1 hand kan je 'm 180 graden draaien.

Unknown3

3. In de borstel (Anti Tangle borstel) blijven geen haren achter waardoor je de borstel achteraf niet schoon hoeft te maken. Weer een schoonmaak handeling minder.

4. Stofzuigen kost nu écht geen moeite meer. Je pakt de stofzuiger uit de houder en drukt 'm aan. Vervolgens maak je je rondje door het huis en zet je 'm terug in de houder. Ook voor de kleine viezigheden zoals op grond gevallen broodkruimels pak je nu heel gemakkelijk deze stofzuiger. Hij is écht top voor dagelijks gebruik. Ook als je groot woont trouwens want nu zuig je even makkelijk een kamer en voorheen moest je eerst de stofzuiger naar die plek slepen. En zeg eerlijk, had je nou echt zin om alleen voor de wc of badkamer de stofzuiger erbij te pakken? Ook fijn, je ligt dus nooit meer in de knoop met de snoer en van dat eeuwige te kort aan stopcontacten heb je ook geen last meer.

5. De lampjes in de stofzuiger zijn ideaal. Zelfs bij kaarslicht kan je nu stofzuigen. Wie wilt dat niet ;-).

Unknown2

6. Voor de lastig te bereiken plekken klik je de kruimelzuiger uit de steel. En dit vond ik echt nog de allerleukste ontdekking! Zelfs de trap doe ik hierdoor met 2 vingers in mijn neus. Maar ook die randjes in de auto, je weet vast wat ik bedoel, zuig je makkelijks schoon met de kruimelzuiger!

UnknownUnknown1
image-2015-12-03

7. De stofzuiger laadt zichzelf op in de houder, maar er zit ook een extra batterij bij. Mocht je 60 minuten willen stofzuigen; het kan.

8. Je hoeft niet meer de verkeerde stofzuigerzakken te kopen want deze vriend heeft geen stofzuigerzak. Je draait de kop van de kruimelzuiger en leegt 'm in de prullenbak.

9. Het krachtige hart van de stofzuiger is natuurlijk de motor en hier heb je 10 jaar garantie op.

10. Do i need to say more?

Alsjeblieft, nu weet jij in ieder geval wat je moet vragen bij je eerstvolgende verjaardag, housewarming, babyshower of huwelijk! ;-) Je vindt 'm hier.

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Wietske

  Waar kan ik dat kleed kopen? ;)

   Naam: Rachel

   Hi Wietske!

   Het kleed is van House Doctor :) Liefs, Rachel

   Rachel
  Naam: Fiek

  Super leuk ben jij! Mag ik vragen waar je je trui hebt gekohcht??

  lIefs,

  x

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *