Ik ben een sucker voor lekkere verzorgingsproducten, een lekkere showerfoam, een goed verzorgende handcreme, een heerlijke body créme, ik kan niet zonder. Mijn huid is extreem droog en heeft, met name in de wintermaanden, veel verzorging nodig om goed voor de dag te komen. Ik ben totaal geen beautyblogger, maar toch was ik enthousiast toen Etos mij vroeg om de nieuwe producten uit hun nieuwe “Botanical Boost” lijn te proberen. Ik, als leek, testte deze fijne producten en hier lees je mijn ervaring:

Er zijn voor deze lijn 2 planten uitgekozen, die door hun werking echt een ‘boost’ aan jou en je lichaam kunnen geven. Etos heeft voor de Botanical Boost lijn de handen ineengeslagen met Hortus Bontanicus Amsterdam, zij zijn namelijk de specialist op het gebied van plantenwetenschap. De planten die ze samen hebben gevoegd in de producten zorgen voor dat heerlijke wellness gevoel wat we allemaal wel verdienen.

image-2017-10-16

Het Botanical Boost assortiment bestond tot nu toe uit 3 verschillende lijnen: Lime & Mint, Elderfower & Raspberry en Jasmine en Vanilla, maar daar komt nu verandering in. Want Etos komt nu namelijk met een nieuwe, Limited Edition lijn, met de geuren Rosemary & Fig. De hoofdproducten waar deze lijn op gebaseerd is, groeien in de herfst en zijn dus het perfecte najaarsproduct.

Rosemary & Fig hebben een opwekkende en voedende werking, ideaal voor de, koude en natte, herfstdagen! Deze lijn is heerlijk om te gebruiken na een lange dag, om je huid en jezelf zo weer een boost te geven. De geur is zoet en warm, wat een heerlijk rustgevend gevoel geeft.

De Botanical Boost Rosemary & Fig lijn bestaat uit de volgende producten:

 • Etos Rosemary & Fig Shower Foam €4,99
 • Etos Rosemary & Fig Handcreme €3,49
 • Etos Rosemary & Fig Body cream €4,99
 • Etos Rosemary & Fig Massage Olie €4,99
 • Etos Rosemary & Fig scented candle €6,99
 • Etos Rosemary & Fig Scented sticks €7,99
 • Etos Rosemary & Fig Bath Fizzers €4,99

Shower Foam:

Shower foams zijn een van mijn favoriete doucheproducten en ik was dan ook erg benieuwd hoe deze het zou doen. En ik moet zeggen: hij is heel erg fijn! Hij is supervol en voelt zacht aan op de huid. Hij laat mijn huid dan ook niet droog achter. Deze foam doet zeker niet onder voor de duurdere merken.

Handcreme:

Ik heb altijd een handcrème in mijn tas zitten en Ik heb dan ook al heel wat merken versleten, dus je snap het wel: ik was kritisch toen ik deze ging proberen. Maar ik moet zeggen: het is een van mijn favorieten! hij trekt supersnel in, plakt niet, heeft een lekkere geur en mijn handen voelen na het gebruiken van deze handcrème heerlijk zacht aan. Deze handcrème past perfect bij de koudere dagen die eraan komen. 

image-2017-10-16 (3)

Body Cream:

De body creme voelt zeer verzorgend aan, hij voedt en hydrateert mijn huid (pluspunt!) en hij voelt niet heel vet aan. Hij trekt snel in en laat een heel zacht laagje achter, wat erg lekker voelt op de huid. Plus hij ruikt ook heel lekker zacht naar Rosemary & Fig. Ook deze is weer heel erg fijn voor als de huid wat droger is op de koudere dagen.

Massage Oil:

De olie is lekker vet, precies wat je van een olie verwacht. De olie voelt wat dik en vettig aan. De olie blijft kort op je huid liggen en trekt daarna vrij snel in de huid, hij laat een zachte laag achter wat erg lekker voelt. De geur is rustgevend, zoet en warm. Ook deze is opnieuw heel erg fijn!

Scented sticks & scented candle:

Jaaa, geurstokjes & geurkaarsen. Van die 2 dingen gaat mijn hartje sneller kloppen. Een lekkere geur in huis kan van je huis een thuis maken. De kaars & de stokjes laten een hele lekkere warme geur achter in huis en hoe lekker is het dat het ook nog eens matcht met mijn lichaamsproducten. Zeker een plus!! Prijs: geurkaas €6,99, geurstokjes €7,99

image-2017-10-16 (1)

Eindoordeel:

Ik ben echt heel erg (blij) verrast door de Etos Botanical Boost Rosemary & Fig producten. Ten eerste is de geur echt geweldig, ze voelen heerlijk aan op de huid, de verpakking ziet er leuk uit. En nog een leuke bijkomstigheid… Ze zijn heel lekker geprijsd. Dit blijft zeker een van mijn favoriete lichaamsverzorgingslijnen voor de komende koude dagen. Wees trouwens wel snel met het kopen van deze heerlijke producten, het is namelijk een Limited Edition en Op=Op.

Liefs,
Rachel

* Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. Etos

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Kim
  Website: http://perfectlittlemoments.nl

  Toffe foto’s heb je hier weer bij geplaatst. Ik vond de geur ook echt heerlijk.

  Naam: Nienke

  Hoi! Wat een prachtige foto’s! Mag ik vragen waar die spiegel en dat fotolijstje van zijn?

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *