Één van mijn lievelings vriendinnen is vorige maand afgestudeerd aan de Design Academy. Je begrijpt dat mij dat apetrots maakt! Ik zie ons nog zitten in de Aardrijkskunde les van Meneer de Leeuw. Ik was één en al oor. Niet voor Meneer de Leeuw uiteraard, maar voor Emmy die mij honderduit vertelde over het concert van Eminem waar zij die avond daarvoor naartoe was gegaan. Haar jeugdliefde.

De liefde voor Eminem is over, maar onze liefde voor elkaar is altijd gebleven. Mijn middelbare schoolvriendin, met wie ik voor het eerst ooit dronken ben geworden, is uitgegroeid tot een vakvrouw. En wat voor één!

image-2015-07-05 (1)

Ik vond het dan ook een eer dat zij mij vroeg haar afstudeerontwerp als allereerste te testen. Een ontwerp kan je het eigenlijk niet eens noemen. Het is een heel concept. En wat was het gaaf!! Emmy heeft nagedacht hoe leegstaande panden in steden en dorpen benut kunnen worden tijdens evenementen. Hotels zitten dan namelijk altijd bomvol en als je al een kamertje hebt weten te bemachtigen betaal je daar het dubbele voor. Waarom niet leegstaande panden omtoveren tot pop-up hotel gedurende die evenementen? Een blonde with brains kan je haar gerust wel noemen dus;-).

Om haar concept te testen organiseerde ze een try-out avond in een te gek pand (oude kerk) met een fantastische binnentuin. Een gemiddeld bruidspaar zou jaloers worden van deze locatie, maar het was my girl die hier haar evenement organiseerde. Denk aan een buitenbioscoop, muziek én pizza's uit een steenoven.

image-2015-07-05 (4) image-2015-07-05 (3) image-2015-07-05 (2)
image-2015-07-05 (6)

Als kers op de taart mochten de liefde en ik slapen in dé tent. We waren er immers om het pop-up hotel uit te testen!

image-2015-07-05 (9)

Van de tent tot het keukentje tot het zitje en het bed; over alles was tot in detail nagedacht. De baklades in het keukentje corresponderen met je tentnummer.  Deze bak wordt 's ochtends gevuld met de lekkerste ingrediënten voor een ontbijtje.

image-2015-07-05 (12)

En ontbijten, dat kan aan de tafel voor de tent,  maar voor wie zin heeft in een ontbijt op bed tilt het blad eraf, draait 'm om en springt met het dienblad vol met lekkers weer snel terug het bed in! En daar kozen wij uiteraard voor ;-).

image-2015-07-05 (11)

Onder het bed heeft Emmy twee bakken gemaakt waar je je spullen in kwijt kan.

image-2015-07-05 (10)image-2015-07-05 (14)

Naast de mooie fotografie van Iris Rijskamp heeft ook Tom Polkamp deze geweldige ervaring vereeuwigd met een prachtige video. Kijk je mee? Alleen al om te zien hoe Willem een ontbijtje in pyjamabroek voor mij maakt is leuk haha!

Lieve liefste Emmy, dankjewel dat ik je allereerste gast mocht zijn. Ik gloei nog na van trots.

Wil jij binnenkort ook eens slapen in dit pop-up hotel? LIKE dan nu de Facebookpagina to many places en ben als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen! You're gonna like it!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *