Op 14 april om 13.54 was ze er, onze dochter waar we zo intens naar hadden verlangd. We zitten samen op een gigantische roze wolk en elke dag is écht een feestje met haar. Zo lief, zo klein, zo zoet en zo tevreden. Ik deel met heel veel liefde dan ook onze eerste week met haar!

Heb je zin in nog meer babytalk? Klik dan hier om te zien welke kleertjes ik voor Pip hebt gekocht, hoe de kinderwagen eruit ziet of lees bijvoorbeeld wat ik zo heb gemist tijdens mijn zwangerschap!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Shirley
  Website: http://www.mommytobe.nl

  Jeetje wat zie je er alweer goed uit na een week, haha. Helemaal mooi weer aangekleed en opgemaakt ook! Ik liep in joggingpak als zombie door het huis :p Geniet er lekker van, voordat je het weet heb je een peuter van 2,5 in huis… ;)

  Naam: Anne
  Website: http://Annevarekamp.nl

  Wat een heerlijke vlogs om te zien. Ik kijk er met mijn baby bump, met plezier naar! Heel veel geniet plezier met prachtige pip en je lieve familie!

  Naam: Joyce
  Website: http://levenvaneenjuf.nl

  Ooo wat heerlijk! Nog van harte gefeliciteerd en geniet ervan met je gezinnetje! Ik vind de geboortekaartjes echt prachtig, het lijkt me een feest om zo’n pakketje te ontvangen!

  Naam: Bien
  Website: http://Www.biensblog.nl

  Gefeliciteerd met jullie mooie dochter, wat een prachtig meisje. Leuke vlog, en wauw wat zie je er goed uit zo kort na de bevalling!! Veel geluk gewenst!

  Naam: irene

  Hoi Rachel,

  Super leuk geboortekaartje. Zou je mij kunnen vertellen waar je die enveloppen vandaan hebt? Ik vind het namelijk zo’n leuk idee en wil het ook gaan gebruiken!

  Groeten Irene

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *