Ontwerp je eigen lamp

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan en het ook nog eens super leuk is! Een simpel peertje customize je helemaal naar eigen smaak en stijl door de grootte van de peer, het materiaal van de fitting en de kleur van het strijkijzersnoer zelf samen te stellen. Hang een paar lampen bij elkaar boven de eettafel of hang er één aan de muur bij je bureau of naast je bed. Strijkijzersnoeren heb je in allerlei kleuren en patroontjes. Je kan ook kiezen voor een effen kleur snoer om er vervolgens een leuk washi tape printje omheen te wikkelen. Ideaal als je van afwisseling houdt! Washi tape is ook enig om de fitting trouwens! Weet jij hier al een leuke plek in huis voor?

  
14 15 12 13 11 10 9
Een groots aanbod aan hippe strijkijzersnoeren en alles wat je nog meer nodig hebt om je lamp compleet te maken vind je op snoerboer.nl
Maar dan ook echt alles! Stijlvolle fittingen, kleurrijke stekkerdozen en lampen in allerlei verschillende maten. En als je denkt ‘het lukt mij nooit om al deze losse onderdelen aan elkaar te monteren’ dan kan ik je vertellen; dat kan jij ook!
Snoerboer heeft namelijk een reeks aan filmpjes waarin alles wordt uitgelegd wat je moet weten. Zelfs vermakelijk als je niet van plan bent om een lamp te monteren haha.


Alle filmpjes en veel leuke ideeën vind je op de Pinterest pagina. Neem een kijkje, laat je inspireren en ontwerp je eigen lamp!

Toch liever een kap eromheen? Wat vind je hier dan van?

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments