In het bloggersbos gaan er ook voor mij nog heel veel pareltjes schuil. Zo ontdek ik soms razend populaire sites waar ik nog nooit van had gehoord. Ben toch ook net een mens hè.

Mijn nieuwste vondst is Shot of JoyEen online magazine boordenvol tips, tricks en verhalen! Zoals ze zelf zeggen:

Shot of Joy is als die éne vriendin. Die hele coole, die je belt voor dat geheime adres in Parijs, die altijd verrast met haar net-even- anders-look, die je influistert waar je zondag cocktails drinkt, die vriendin die wél weet hoe je die messy knot maakt. Kortom wiens tips, tricks en verhalen elke dag net een beetje leuker maken.

Hoe gezellig?

Liefs! X
Rachel

 

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *