Verhuizen staat op nummer 2 in de top 10 van meest stressvolle gebeurtenissen. Bij mij staat de verhuisteller inmiddels op numero 7 en nog steeds vind ik het vreselijk. Maar als dan de ellende voorbij is mag het allerleukste werk beginnen; het inrichten! Eerder heb ik nog weleens de fout heb gemaakt om in enthousiasme spullen te kopen die uiteindelijk helemaal niet bleken te passen qua kleur, maat of vorm. En ook nu, ik zit middenin verhuizing nummer 7, heb ik mij er schuldig aangemaakt om iets voor de slaapkamer aan te schaffen terwijl ik nog met mijn nek in de verhuisdozen zit. Maar oh, wat is ie leuk! En ik kan niet wachten om deze foto een plekje te geven op de Besta kast. Maar met die aanschaf wacht ik dan nog wel even totdat we over zijn ;-).

fotocewe2

Ik betrapte mijzelf erop dat veel dierbare momenten op de filmrol van mijn telefoon staan, maar geen plekje in mijn huis hebben. Van uitstel komt afstel en dus ben ik maar meteen achter mijn laptop gedoken. Ik koos voor een foto op aluminium en dit is zo gaaf! Het is een harde stevige plaat die je overal neer kan zetten. Omdat ik al weet dat ik de foto i.c.m. met andere lijsten zoals op onderstaande voorbeeld op de Besta zal decoreren koos ik ervoor om er geen ophang systeem bij te bestellen, maar dat is natuurlijk wel mogelijk.

c62e0f58cead8bda1945462151fcf158

Ik heb de foto besteld via CEWE. Je kan het trouwens zo gek niet bedenken of ze drukken het voor je. Van foto’s op mokken tot aan posters en natuurlijk de bekende fotoboeken. Mijn foto is 30 x 45, op aluminium gedrukt en kostte €36,94 inclusief verzendkosten.

fotocewe1

Totdat we over zijn heeft ie in ons huidige optrekje een plekje gekregen op een stapel tijdschriften op de grond waar ik ‘m stiekem ook wel heel leuk vindt staan ;-).

Liefs,
Rachel

-Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. Cewe-

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Elisa
    Website: http://kostelijkleven.com

    Leuk :)

    Naam: Anne

    Schattiggg..

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *