Alles wat ik gedurende een week denk, doe, ervaar en beleef "Instagram" ik er lustig op los! Het is voor een Insta junk als ik-deze stempel heeft mijn vriend mij gegeven (oooops)- moeilijk voor te stellen dat niet iedereen addicted is. Maar ik ben heus niet helemaal het contact met de werkelijkheid verloren hoor. Wekelijks zal ik daarom ook hier mijn kiekjes met jullie delen zodat iedereen mee kan kijken. Met of zonder Instagram ;-).

Hey that's me! Kwam ik mezelf toch 'zomaar' eens tegen in de Cosmopolitan ;-)
Hey that's me! Kwam ik mezelf toch 'zomaar' eens tegen in de Cosmopolitan ;-)

What can i say? Dit hele fiasco heb ik gisteren in alle mogelijke geuren en kleuren vertelt. Het zat me diep. Heel diep ;-)
What can i say? Dit hele fiasco heb ik gisteren in alle mogelijke geuren en kleuren verteld haha. Het zat me diep. Heel diep ;-). Voor wie het gemist heeft; klik hier.

Luist en huiver. Als je toch ooit eens een salade wilt eten zoals je 'm nog nooit gegeten hebt; Ga voor de Parmabella van Bagels and Beans! Het grappige is dat ik nóóit bij Bagels and Beans kwam totdat ik laatst per toeval daar iets moest afgeven en er zo een salade onder mijn snufferd naar een tafeltje werd gebracht waarvan mijn hoofd op hol sloeg. Nou moet een salade écht van goede huizen komen om mij te verleiden want ik eet doorgaans weinig salades. Maar sinds ik mij op deze heb gestort kan ik over weinig anders meer praten. De mozzarella is mega lekker, er zitten ontelbaar veel pijnboompitten in (score!) en de parmaham is echt heul goed.
Luist en huiver. Als je toch ooit eens een salade wilt eten zoals je 'm nog nooit gegeten hebt; Ga voor de Parmabella van Bagels and Beans! Het grappige is dat ik nóóit bij Bagels and Beans kwam totdat ik laatst per toeval daar iets moest afgeven. En terwijl ik daar stond werd er zomaar een salade onder mijn snufferd door naar een tafel geschoven waarvan mijn hoofd op hol sloeg. Nou moet een salade écht van goede huizen komen om mij te verleiden want ik eet doorgaans weinig salades. Maar sinds ik mij op deze heb gestort kan ik over weinig anders meer praten, laat staan ergens anders aan denken. De mozzarella is mega lekker, er zitten ontelbaar veel pijnboompitten in (score!) en de parmaham is echt heul goed.

Ik zag je, ik wilde je en ik kocht je. Ik draag dezen 10 cm hoge beauty's helaas wat minder...dat zal je begrijpen. Maar ernaar kijken is ook fijn.
Ik zag je, ik verlangde naar je en ik kocht je. Ik draag deze 10 cm hoge beauty's helaas wat minder...dat zal je begrijpen. Maar ernaar kijken is ook fijn.

Geen uitlaatrondje gaat voorbij zonder oeh en ahh's van voorbijgangers. En dat begrijp ik natuurlijk helemaal. Dibbes is the cutest ever!
Geen uitlaat rondje gaat er voorbij zonder oeh's en ahh's van voorbijgangers. En dat begrijp ik natuurlijk helemaal. Dibbes is the cutest ever!

Uhh...? Wat is er mis aan dit kiekje? Haha.
Uhh...? Hahah

Hoelang zal het nog duren voordat ik erop uitgekeken ben? Tot nu toe kan ik van de salade in ieder geval geen genoeg krijgen!
Hoelang zal het nog duren voordat ik erop uitgekeken ben? Haha. Ook vandaag was het weer raak!

Zien jullie dit leuke kruisje om mijn nek bungelen? In December schreef ik erover omdat ie op mijn verlanglijstje stond, met kerst kreeg ik 'm van mijn schoonouders en sindsdien gaan we elke dag samen door het leven. Hij is van JUNE-T. Één van mijn favoriete sieraden merken omdat de sieraden super betaalbaar zijn en van goede kwaliteit (verkleuren niet!). En niet te vergeten, van een Nederlandse ontwerpster (Julia). Dat is toch leuk?
Zien jullie dit leuke kruisje om mijn nek bungelen? In December schreef ik er eens over omdat ie op mijn verlanglijstje stond, met kerst kreeg ik 'm van mijn schoonouders en sindsdien gaan we elke dag samen door het leven. Hij is van JUNE-T. Één van mijn favoriete sieraden merken omdat de sieraden super betaalbaar zijn en van goede kwaliteit (verkleuren niet!). En niet te vergeten, van een Nederlandse ontwerpster (Julia). Dat is toch leuk?

ZOEN!
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *