Wanneer Etos vriendjes wordt met de liefste hondjes van de wereld (op Dibbes na dan) en één van die hondjes ook nog ‘s de naam van jouw kind draagt wil je hun product wel testen. Ik heb het over de luiers van Woezel & Pip natuurlijk!

Pip zit met haar 1,5 jaar nog volop in de luiers en we hebben er dan ook al veel versleten. Niet alleen veel luiers, maar ook merken. Van Kruidvat luiers, Appie luiers, Lidl luiers tot aan de luiers van Pampers...ze hebben allemaal meerdere malen de revue gepasseerd. Maar deze vrolijke rakkers maakte mij ook wel heel nieuwsgierig dus we hebben de luiers 3 weken getest om deze review te schrijven.

Hoe vriendelijk zijn deze luiers voor je portemonnee en houden ze Pip de nacht droog? Lees mee...

EERSTE INDRUK

De luiers zien er vrolijk uit en het valt mij meteen op dat ze heel dun zijn (score!) en zacht aanvoelen. Ook aan de pasvorm heb ik niks op te merken. Er zit genoeg elasticiteit in de luier, iets wat ik belangrijk vind voor het draagcomfort en de luier sloot ook goed aan.

WoezelenPipimage-2017-10-23 (4)

PRIJS

De prijs is leuk! Je betaalt voor een pak van 34 luiers (maat 4) €6,99. Omgerekend kost een luier je dus €0,20 cent. De luiers die ik hiervoor gebruikte kostte €0,33 cent per luier. Zeker voordeliger dus!

ERVARING

De luiers zijn wat mij betreft met vlag en wimpel geslaagd voor de test! Ondanks dat ze zo dun zijn houden ze Pip de hele nacht droog! De luier sluit mooi aan en zelfs met een volle luier blijft ‘ie goed in vorm, dat heb ik namelijk ook weleens anders gezien. Bij een volle luier ging het broekje dan enorm hangen, maar hier is dat niet het geval! Ik heb nog geen geïrriteerde billen kunnen ontdekken en we gebruiken de luiers nu een ruime 3 weken. Wat ik een leuke bijkomstigheid vind is dat de luiers zijn gemaakt van houtvezels uit verantwoord beheerde bossen én met je aankoop steun je het Guusje Nederhorst Fonds. Zij hebben als doel om projecten met betrekking tot het verbeteren van leefomstandigheden van dieren en kinderen te ondersteunen.

WoezelenPipimage-2017-10-23 (5)

Conclusie? De luiers vind ik absoluut een aanrader en voor de prijs/kwaliteit geef ik een 8,5!

Liefs, Rachel

Wellicht vind je dit ook leuk:

- Mijn ochtendritueel met een dreumes

- 5 x orignele en persoonlijke kraamcadeau's

- 4 zwangerschapskwalen die niemand je vertelt

* Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. Etos

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Kim
    Website: http://perfectlittlemoments.nl

    Zelfs van luiers weet jij een mooie foto te maken, jeetje.. haha. Ik ben heel benieuwd naar deze luiers geworden. Ik ga ze zeker eens proberen.

    Naam: Carola Swagerman

    Leuke foto’s van de bibs van pip en der luier vriendjes. Wij hebben ze ook bijna allemaal getest en bij ons heeft kruidvat gewonnen kwa prijs kwaliteit. Pampers is ook top als ze dan maar wel in de aanbieding zijn. Moet wel toegeven dat er echte hele slechte bij zitten van die plastic fantastic waar die arme billetjes geen zuurstof meer krijgen en de hitte uitslag je tegemoet komt. Verder echte liefe foto’s met die 2 op Pip der bibs , alleen daarom krijgen ze een goeie score hihi. Groet Carola

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *