Mijn hersenspinsels van afgelopen week…

FullSizeRender

Ik zou toch nog wel beter mijn afval kunnen scheiden. Maar waar laat ik in hemelsnaam die extra prullenbakken dan? Ik heb net ruimte voor 1.

Verdorie, waarom komt mijn mail de hele tijd in de spam terecht? Ik moet hier echt even achteraan.

De overbuurman moet vast denken dat ik de hele dag niks te doen heb omdat ik altijd achter mijn computer zit. Hij weet natuurlijk niet dat ik een blog heb en vanuit huis werk.

Wat moet dat stel achter mij in de rij wel niet denken met hun wagen vol quinoa geladen. Op mijn band ligt een kant-en-klaar maaltijd , energy drankjes en snoep. Zij weten niet dat de nachtdienst van mijn vriend zo begint en ik dit voor hem meeneem. Wat zij wel zien is dat ik dit op mijn band heb liggen én zwanger ben.

Wat moet ik doen als ik na mijn verlof niet meer genoeg klussen heb via De Huismuts? Moet ik dan toch maar voor een baas gaan werken? En wat dan? Weer voor televisie of toch op de redactie van een magazine? En hoeveel uur zal ik dan gaan werken. Pip moet dan wel een aantal dagen naar de opvang. Holy shit zeg wat is opvang duur.

Ohja opvang. Ik moet Compananny nog bellen om ons in te schrijven.

Goh, wat zit mijn haar leuk. Jammer dat dit altijd leuk zit als ik niet voor de camera hoef te shinen en ook geen afspraken heb. Ik zou er toch bijna een video voor gaan opnemen.

De auto moet APK gekeurd worden? ALWEER?

Waarom laten toeristen hun volledige verstand achter op het moment dat ze naar Amsterdam komen? Schakelen ze werkelijk alles uit zodra ze op Schiphol aankomen? Je WEET dat Nederland een fiets land is en als je dat nog niet in de boekjes had gelezen dan kom je daar vrij snel achter zodra je vanaf Centraal Station naar de Dam loopt. Je ZIET dat fietsers met een rot vaart over de fietspaden racen. HOEZO loop je dan A. op het fietspand en B. maak je een onverwachte beweging naar rechts zonder om je heen te kijken?

Oh hemel, wat snak ik naar een festival. Ik krijg er kriebels van in mijn buik als ik eraan denk. Zal ik gewoon alvast een kaartje kopen voor in augustus ofzo? Gewoon omdat het kan…

Waarom denken zoveel moeders dat zij het moederschap hebben uitgevonden? Wat is dat toch. Alsof je dit na het uitpersen van je kind er gratis en voor niets bij krijgt. Ik zal toch nooit zo worden? Of zal ik ook mijn kennis over baby’s straks over alle aanstaande moeders gaan uitstrooien. Of ze het nou willen of niet?

Zou er echt niemand van het tram personeel zijn die bedenkt dat de verwarming op 25 graden een beetje overdreven is met een tram vol dikke jassen, shawls, handschoenen en gemutste mensen geladen?

Waar zou ik zijn zonder papa die minimaal 2 x per week met een glimlach van oor tot oor van Vught naar Amsterdam rijdt om te klussen in de babykamer. Waar?

Wafel met slagroom, wafel met slagroom, wafel met slagroom, wafel met slagroom, wafel met slagroom, ik wil een wafel met slagroom.

Is dit eigenlijk allemaal wel boeiend om te delen? Geen idee, maar nu heb ik het al gedaan.

Liefs,
Rachel

Heb je nog meer trek in hersenspinsels? Snuffel hier dan eens rond!

 

 

 

 

 

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments