In oktober werd mij gevraagd of ik een muts wilde ontwerpen. Ik moest natuurlijk wel even hardop lachen want een Huismuts die een muts ontwerpt, dat is leuk! En het doel waarom ik deze muts mocht ontwerpen maakte het nog bijzonderder. Voor de 8e keer op rij organiseert innocent namelijk een Goedgemutste Breicampagne. Hiermee vragen zij aandacht en zamelen zij geld in voor eenzame ouderen in Nederland. Van het geld worden er uitjes verzorgd. Een waanzinnig doel vind ik! En speciaal voor deze actie ben ik ambassadeur geworden en heb ik mijn eigen muts mogen ontwerpen.

Ik ging letterlijk met een gum en een stel kleurpoten aan de slag en tekende een eind in de rondte. Mijn muts werd vervolgens gebreid in London en niet veel later kwamen de grote en de kleine versie door de brievenbus. Zo leuk!

foto11foto

Zelf kan je ook je ook een bijdrage leveren en je eigen mutsje ontwerpen! Via deze link ga je naar de digitale mutsenmaker waar je super makkelijk je eigen mutsje kan samenstellen. Jouw ontwerp komt dan weer op één van de innocent flesjes. Wist je dat van elke verkochte gemutste smoothie 20 eurocent naar het ouderenfonds gaat? Allemaal een mutsje ontwerpen en een goedgemutse innocent kopen dus ;-). En het kleine mutsje die je bij aankoop erbij krijgt, die gebruik je gewoon als eierwarmer.

Wil je een exemplaar van mijn grote muts? Ik geef er één weg! Er zijn er maar twee van dus als je iemand met dezelfde muts ziet lopen ben ik het haha. Geef een reactie onderaan dit artikel en maandag maak ik de winnaar bekend!

DSC_0496

Dan kom je net als ik de druilerige en koude dagen in ieder geval goed gemutst door ;-)

Liefs,
Rachel

- Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. innocent-

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Brigitte
  Website: http://www.mayfifteen.nl

  Wat een leuke vrolijke muts, precies waar ik van hou. En een super goed initiatief, win win dus.
  Ik doe graag mee aan de actie.

  Naam: Lisanne
  Website: http://www.crealiscadeaus.nl

  Wat een mooi initiatief! Lijkt me super leuk om deze muts te winnen, omdat ik altijd goed geHuismutst de straat op wil. Jawo(h)l!

  Naam: Brenda Elgersma

  Hij is echt té leuk!! Hebbuh!!!!

  Naam: Ilona

  Super leuke muts en ook nog is voor een goed doel!

  Naam: denise

  Hell yeah! Ik moet meteen aan een ananas denken! Daar wil ik wel mee pronken!

  Naam: Naomi de Bode

  YAYYY FIJN, 2 mutsen in één klap! Voor het goede doel & hopelijk voor een huismuts als ik :) Love it! Liefs

  Naam: Elisa
  Website: http://kostelijkleven.com

  Ah wat leuk, vooral die laatste foto.

  Naam: Diah
  Website: http://haveaswiminacalmsea.blogspot.nl

  Wat een ontzettend leuk initiatief (zei de huisarts in opleiding die vooral met ouderen werkt)! Erg belangrijk gezien de vergrijzing en win-win voor iedereen. Behalve dat ik zelf ook aan het ontwerpen zal slaan, maak ik ook graag kans op jouw versie (want aan mutsen nooit genoeg…en ja deze muts houdt ook wel van een DIY (ok het ontwerpen dan) muts…snap je het nog;)?! ).

  Keep up the good work,
  XDiah

  Naam: Amber

  Super leuk mop!! Lekker mutsje ontworpen! kusjes

  Naam: Raya
  Website: http://www.livinginapolaroid.blogspot.com

  Superleuk! Ik wist niet dat de actie alweer begonnen was. Ik heb hier nog 2 kleine mutsjes staan van vorig jaar, ze zijn echt zo leuk. Binnenkort nog eens gaan kijken in de winkel dus!

  En wat is die van jou mooi! Het zijn niet meteen twee kleuren die ik zou combineren maar ze komen zo leuk uit samen. Top!

  Naam: Mieke de Groot

  Ik ben de muts der mutsen maar kan altijd nog een exemplaar voor op mijn mutserige koppie gebruiken! Graag dus ;-)

  Naam: Josien

  Wat een toffe muts! Leuke kleuren en daardoor lekker opvallend en ook nog eens een creatie ontstaan uit een nobel initiatief!! Ik zou hem met trots dragen!! Perfection!

  Naam: Lian

  Wat een super gave muts! Lets give it a try. Love it!

  Naam: Priscilla

  Heerlijk voor een huismuts als ik, voor op de druilerige dagen dat ik toch echt naar buiten moet! Winneeeeeennnn!

  Naam: Jessica de Groot

  Wow! Te gekke muts! Zou hem graag hebben want volgend weekend zitten wij in Stockholm en heb er nog geen omdat ik steeds maar niet slaag… Heel graag dus!!! X

  Naam: Mirjam

  Wat ontzettend gaaf!! Super initiatief van Innocent en wat tof dat je daar aan mee werkt! Hij is super geworden! En wie wil er nou niet zo goed gemutst over straat?!!

  Liefs, Mirjam

  Naam: Anita Hubert

  Ik kom graag in aanmerking voor deze Very Limited Edition.

  Naam: Roos

  Innocent is the best! Maar deze muts is nog beter! Weer eens wat anders dan zwart.. i like!

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *