Mijn eigen innocent muts ontwerp

In oktober werd mij gevraagd of ik een muts wilde ontwerpen. Ik moest natuurlijk wel even hardop lachen want een Huismuts die een muts ontwerpt, dat is leuk! En het doel waarom ik deze muts mocht ontwerpen maakte het nog bijzonderder. Voor de 8e keer op rij organiseert innocent namelijk een Goedgemutste Breicampagne. Hiermee vragen zij aandacht en zamelen zij geld in voor eenzame ouderen in Nederland. Van het geld worden er uitjes verzorgd. Een waanzinnig doel vind ik! En speciaal voor deze actie ben ik ambassadeur geworden en heb ik mijn eigen muts mogen ontwerpen.

Ik ging letterlijk met een gum en een stel kleurpoten aan de slag en tekende een eind in de rondte. Mijn muts werd vervolgens gebreid in London en niet veel later kwamen de grote en de kleine versie door de brievenbus. Zo leuk!

foto11foto

Zelf kan je ook je ook een bijdrage leveren en je eigen mutsje ontwerpen! Via deze link ga je naar de digitale mutsenmaker waar je super makkelijk je eigen mutsje kan samenstellen. Jouw ontwerp komt dan weer op één van de innocent flesjes. Wist je dat van elke verkochte gemutste smoothie 20 eurocent naar het ouderenfonds gaat? Allemaal een mutsje ontwerpen en een goedgemutse innocent kopen dus ;-). En het kleine mutsje die je bij aankoop erbij krijgt, die gebruik je gewoon als eierwarmer.

Wil je een exemplaar van mijn grote muts? Ik geef er één weg! Er zijn er maar twee van dus als je iemand met dezelfde muts ziet lopen ben ik het haha. Geef een reactie onderaan dit artikel en maandag maak ik de winnaar bekend!

DSC_0496

Dan kom je net als ik de druilerige en koude dagen in ieder geval goed gemutst door ;-)

Liefs,
Rachel

– Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. innocent-

18 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments