Mijn badkamer make-over!

Image-1


Mijn badkamer is een soort van kast waar je instapt, maar wel een gezellige kast! Althans, dat is het nu. Toen we hier kwamen wonen voelde de badkamer zo ongezellig aan dat ik daar meteen mijn tanden in wilde zetten. Ondanks of eigenlijk juist omdat het zo’n kleine ruimte is was het stylen van de badkamer een uitdaging.

Processed with VSCO with hb1 preset

Alle kastjes die ik in mijn handen had paste nét niet of waren zó lelijk dat ik zelfs nog overwoog om de handdoeken in onze kledingkast op te bergen. Daarnaast zou een kast(je) de ruimte nog kleiner maken dus daar moest iets anders op verzonnen worden.

Om extra opbergruimte te creëren en de ruimte wat minder kil te maken plaatste ik naast de wasbak een houten ladder van ZARA HOME. Aan de ladder heb ik een goudkleurig draadmandje van Sissy-boy bevestigt met doorzichtige tie-rips zodat ik daarin verzorgingsproducten kan opbergen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Het probleem van het niet hebben van een badkamerkastje loste ik op door een mand onder de wasbak te plaatsen voor de handdoeken. De mand kocht ik bij Kwantum, maar bij alle woonwinkels kan je tegenwoordig terecht voor geweven manden in allerlei kleuren, patronen en formaten.

Een andere manier om je handdoeken op te bergen is d.m.v. houten kistjes. Het voordeel hiervan is dat je deze kan stapelen voor meer opbergruimte, je kan er een draadmandje inzetten voor washandjes en de houten kistjes kan je verven. Met handdoeken kan je op subtiele wijze kleur aan je badkamer toe te voegen. Mooie kwalitatieve handdoeken mogen gezien worden en hoef je voor een opgeruimde badkamer heus niet achter kastjes te verbergen. Rol je handdoeken op en het oogt meteen chique en opgeruimd.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik kreeg mijn handdoeken van DekaMarkt omdat zij op het moment een spaaractie hebben lopen voor heerlijke hammandoeken, baddoeken, douchelakens en washandjes. Het zijn hotelkwaliteit handdoeken van het merk Home Favourites in 4 verschillende kleuren (mint, roze, antraciet en room wit).

Ik koos voor de roze kleur zodat ik hierbij een subtiele en toch kleurrijke touch kon geven aan het geheel. Jij kan je badkamer nu ook een mini make-over geven want van 16 april t/m 24 juni spaar je bij DekaMarkt voor hotelkwaliteit handdoeken! Meer informatie hierover vind je op hun website of natuurlijk in de winkel.

De kleine ronde spiegel tegen de tegels vond ik zo vreselijk lelijk en ik wilde wat meer contrast en diepte tegen de muur. Bij IKEA vond ik een grote ronde spiegel met een opstaand randje, precies wat ik zocht!

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Het handdoeken issue loste ik dus op door een mand onder de wasbak te plaatsten en op de vloer koos ik voor een rond badmat.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

De accessoires (tandenborstelhouder, zeeppompje, opbergbakjes e.d.) kocht ik allemaal in goudkleur om er één geheel van te maken. Het douchegordijn (zéer bepalend voor de look van je badkamer haha) is zwart met wit en daar ben ik nog steeds heel blij mee. Het geeft een mooi contrast en maakt wat mij betreft de look van de badkamer echt af.

Wil je jouw badkamer nu ook een make-over geven? Ik geef n.a.v. de handdoeken spaaractie bij DekaMarkt nu een set van 6 handdoeken aan één van jullie cadeau! Om 20.00 uur kan je de winactie vinden op mijn Instagram!

Doe je mee?

Liefs,
Rachel

– Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. DeKaMarkt -

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments