Ik ga trouwen!!

image-2016-03-28 (4)

JAJAJA! Je leest het goed. Ik ben ten huwelijk gevraagd!! Hoe, wat en waar? Lees mee…

Voordat Willem en ik verloofd waren hadden we het al lang en breed over trouwen gehad. Sterker nog, de locatie was in het eerste jaar verkering al bepaald. Nu was dat ook niet zo moeilijk hoor. Wie moet nog nadenken over een trouwlocatie als je schoonouders in Frankrijk wonen, omringd zijn door prachtig land met schitterende bomen en uitzicht hebben over een veld vol zonnebloemen. Niemand, toch?

Maar het feit dat ik überhaupt wilde trouwen was best bijzonder voor een meisje die nooit de behoefte voelde om een smak geld neer te leggen voor een debiel papiertje. Maar met deze man wilde ik WEL trouwen, een debiel papiertje hebben en een smak geld neerleggen voor een bruiloft. Ineens vond ik niks romantischer meer dan een boom vol lampionnen, weggegeven worden door mijn vader onder begeleiding van een man met gitaar, lange picknicktafels voor het diner c.q. barbecue tijdens ondergaande zon en met onze beste vrienden en familie dansen rondom het zwembad. Op Pinterest pinde ik al jaren het ene boho wedding plaatje na het andere bij elkaar.

image-2016-03-28 (9)

Dat ik die ooit op een dag nodig zou hebben was zeker, maar wanneer precies? Ik had geen idee…

…tot 2 weken geleden.

Willem en ik waren op babymoon (de honeymoon onder aanstaande ouders) naar Zeeland. Al maanden keken we ernaar uit om in het schattigste dijkhuisje die je ooit hebt gezien te verblijven. Ook wel bekend als Lief Huisje Zeeland. Maar daarover deze week meer. Veel meer dan die hard relaxen, eten, badderen en wandelen met Dibbes deden we niet. Beheurlijk burgerlijk, maar ook beheurlijk fijn.

image-2016-03-28 (7)

woensdagochtend 17 maart: Tijdens onze ochtendwandeling in het natuurgebied dat grensde aan ons dijkhuisje fantaseerden we over de toekomst, keken we terug op het verleden en genoten we van de strak blauwe hemel, stralende zon en de ochtenddauw die van het gebied een sprookjesachtig tafereel maakte. Wist ik veel dat ik in mijn eigen sprookje was beland. Ineens ging Willem stil staan en zei hij dat ie dit een geschikt moment vond om mij iets te vragen. Nog voordat hij überhaupt iets had gevraagd schreeuwde ik een ‘neee?!’ uit. Een aantal ganzen stegen er spontaan van op en Dibbes liet de vogel die ze in het vizier had voor wat het was en keek beduusd achterom. Pas toen hij op zijn knieën zat en een doosje tevoorschijn haalde besefte ik dat dit het moment was! Die ‘neee?!’ sloeg natuurlijk op het feit dat ik niet geloofde dat hij mij ten huwelijk ging vragen en al gauw volgde een snikkende, maar zeer overtuigende JA!

En zo waren we op woensdagochtend 17 maart niet alleen meer verliefd, maar ook verloofd. Volgend jaar juli vieren we de liefde in Frankrijk dus zet je schrap voor een dosis wedding posts naast mijn interieur spinsels, de recepten van Beaufood en mijn avonturen als mommy to be!

Liefs,
Rachel

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments