Ik ga op vakantie en neem mee…

koffer
Je zou het misschien niet van De Huismuts verwachten, maar reizen is naast bezig zijn met interieur mijn grootste hobby.  Of het nou verre reizen zijn of stedentripjes…met een koffer in mijn ene hand en de sleutels in mijn andere hand draai ik altijd met een big smile de deur op slot. Let the adventure begin!

Graag deel ik daarom ook met jullie mijn airplane survival kit! Zo maak je een vierkante meter in het vliegtuig bijna net zo comfy als thuis. Bijna hè… ;-)

kit
1.Lippenbalsem; Absoluut onmisbaar! Van de airco in het vliegtuig krijg ik altijd heel snel droge lippen en er is dan niets zo vervelend als geen lippenbalsem hebben. Ik gebruikte altijd vaseline lippenbalsem, maar deze vond ik toch niet heel erg verzachtend. Mijn favoriet is nu de Lip Butter aardbei van The Body Shop.

2. Oogdruppels; Ook mijn ogen worden heel droog van de airco en omdat ik lenzen heb plakken deze als een super zuignap aan mijn ogen, niet chill! Oogdruppels zijn daarom de oplossing. Stop ze ook in je strandtas want na een dagje strand is het heerlijk om je ogen een beetje te kunnen druppelen.

3. Slaapmasker; Op verre vluchten krijg je er meestal wel één, maar voor de zekerheid heb ik toch altijd een masker in mijn tas zitten. Ik heb moeite met inslapen als een ruimte heel erg verlicht is en op deze manier kan ik het voor mijzelf altijd donker maken.

4. Sokken; Als je naar een zon bestemming gaat ben je vaak al zomers gekleed, maar in het vliegtuig kan het soms best koud zijn. Het is mij 1 keer overkomen dat ik de hele reis met mijn voeten onder mijn billen heb gezeten om ze een beetje op te warmen. Dat nooit meer! Dus voortaan gaat er altijd 1 paar sokken mee in mijn tas.

5. Deo rol; Ik gebruik nooit deo rollers omdat ik een spuitbus hygiënischer vind, maar in het vliegtuig stop ik altijd een roller in mijn tas. Ik wil mijn mede passagiers namelijk niet vergassen haha. Na een paar uur is een roller over de klamme oksels halen zeer verfrissend ;-).

6. Verfrissingsdoekjes; Een nat doekje over je gezicht en door je hals halen is soms zooo’n verademing! Vooral na het slapen in het vliegtuig is het heerlijk om even snel op te frissen en de slaap uit je ogen te poetsen.

7. Lactacyd; Sinds mijn laatste tripje naar Frankrijk (een paar weken geleden) is dit mijn nieuwe must have op de lijst. We weten allemaal dat we ons gezicht en oksels extra aandacht moeten geven om fris en verzorgt te blijven en dat doen we  ook allemaal, toch? Maar de intieme zone heeft ook zijn nodige verzorging nodig en daarbij is water alleen niet genoeg. Water kan namelijk de gevoelige slijmvliezen van je vagina uitdrogen omdat deze niet de verzorgende en beschermende eigenschappen heeft die speciale intiemverzorgingsproducten wel hebben.

tissue
In mijn tas zit daarom nu ook standaard de verfrissende intiem tissues van Lactacyd. I-d-e-a-a-l voor onderweg. Ze zijn per stuk verpakt en passen ook makkelijk in je broekzak. Niemand die dus hoeft te zien dat jij onderweg bent naar het toilet om even op te frissen ;-). In mijn toilettas (in de koffer) ging ook de verfrissende wasgel mee en deze maakt nu ook thuis onderdeel uit van mijn ochtendritueel. De wasgel zorgt voor langdurige verfrissing wat natuurlijk extra welkom is op warme dagen! Maar ook bij het dragen van strakke kleding, wie heeft er geen skinny jeans? De buitenste delen van de vagina zijn namelijk niet zelfreinigend. De vagina van binnen (het deel waar je bijvoorbeeld een tampon inbrengt) is prima instaat om zichzelf te reinigen, maar de buitenste delen moet je zelf goed reinigen en verzorgen. Hiermee voorkom je vervelende klachten. Ik was zelf eigenlijk altijd in de veronderstelling dat water alleen genoeg was, maar nu ik beter weet wil ik niet meer zonder haha.
And tell you what, je kan nu de verfrissende wasgel zelf gratis proberen door hier op te klikken! Leuk toch?

tiwas
Dit was mijn lijstje met must haves voor onderweg!  Heb jij nog een handige tip wat onmisbaar is on the road? Let me know!

Liefs,
Rachel

-Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. Lactacyd-

Facebook comments

comments