Nadat ik de kiosk op het station (alweer) niet kon weerstaan plofde ik neer op het bankje met mijn kersverse Grazia in de ene hand en een rolo in de andere hand. De buik, excuse me, sixpack van Doutzen knalde van de cover terwijl mijn buik uit mijn broek knalde toen ik binnen een halve minuut aan mijn laatste rolo begon. Kauwend op het laatste stukje besefte ik mij dat ik weer ben gefaald in mijn voornemen van vorig jaar. Je kan wel stellen dat er van die rolo in mijn hand net zo weinig over is als van het voornemen. Nada.

Met weer een nieuw jaar voor de deur vraag ik mij af of we eigenlijk nog wel voornemens moeten maken? Of zullen we gewoon accepteren dat we zijn zoals we zijn? Ik zette mijn 3 'slechte' eigenschappen op een rijtje en neem mij voor deze eigenschappen in het nieuwe jaar te gaan accepteren, omarmen en te gaan focussen op alles wat wel goed gaat.

1. Ik vind het zo bloed irritant dat ik verjaardagen vergeet, geen kaartjes stuur bij bepaalde gebeurtenissen en niet diegene ben die overal aan denkt. Geboortes, rijbewijs halen, verhuizingen of verjaardagen...het verdient allemaal een kaartje en ik zou ze je zeker sturen. Als ik het niet vergeet ;-)

2. Lenzen elke maand verwisselen. Al zo'n 14 jaar draag ik lenzen en al 14 jaar vergeet ik deze elke maand te verwisselen. Ik snap ook wel hoor dat je de datum in je agenda moet zetten...moet je het wel in je agenda zetten. Eigenlijk hoort deze slechte eigenschap niet meer in dit lijstje want sinds deze maand heb ik van mijn opticien een doosje gekregen die automatisch aftelt. Vergeet wat ik heb gezegd. 2015 wordt het jaar van elke maand nieuwe lenzen! TJAKKA.

3. Mijn mail, post en whatsappjes blijven vaak net iets te lang liggen dat het bijna awkward wordt om ze te beantwoorden. Ken je dat? Elke dag siddert het door je hoofd dat je nog moet antwoorden, maar ook elke dag komen er nieuwe berichten bij die ook op antwoord wachten. Ik weet dat ik bovenstaanden allemaal zelf kan veranderen...

...maar jezelf nemen zoals je bent en dan ook nog eens van die persoon houden. Is dat niet het allermooiste voornemen voor 2015? HAPPY new year!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *