In de gezellige en levendige Jan Evertsenstraat in Amsterdam-West shop je niet alleen je boodschappen of een kekke outfit, maar ook een Oosterse Massage. Het Masagehuys straalt zoveel rust uit dat je er bijna voorbij zou lopen, maar eenmaal binnen wil je nooit meer weg.

Het Massagehuys wordt gerund door Jaap en zijn vrouw Mam. Hij, de nuchtere Hollandse ondernemer en zij, de Thaise schone die als klein meisje leerde masseren bij haar familie. Samen hebben zij hun krachten gebundeld en daarmee het beste van twee werelden samen laten komen. Oosterse Massage in Dutch Design!

image-2015-08-23 (1)

Het prachtige design valt dan ook meteen op zodra je binnenkomt. De zaak oogt clean, strak en super sfeervol. De vele huisgemaakte oliën tegen de wand en de ronde tafel geven je het gevoel alsof je bij iemand in de keuken staat. Een beter ontvangst hadden ze volgens mij niet kunnen creëren.

image-2015-08-23 (2)

Aan de wand hangt de menukaart. Voor elke klacht, wens of stemming is er een andere massage. Ben je een stresskip? Ga dan voor de Stress Relief. Heb je gisteren iets te diep in het glaasje gekeken of is er een verkoudheid op de loer? Kies dan de Deep Detox massage.

In totaal kan je kiezen uit 7 massages waarvan 1 een speciale zwangerschapsmassage is. Bij elke massage hoort een andere olie en thee. Met die olie wordt gemasseerd en de thee krijg je achteraf. Jaap legt mij uit dat alleen een massage geen wondermiddel is, evenmin als de thee en de olie, maar door deze 3 heel goed op elkaar af te stemmen bereik je wel het maximale effect.

image-2015-08-23 (3)

Ik koos voor de Stress Relief massage. Wat de massage mij beloofde te doen heb ik gekregen; Ultieme ontspanning van lichaam en geest. Na de behandeling keer je terug naar de ronde tafel waar je rustig kan landen en de thee drinkt die bij jouw massage hoort.

Uniek aan Het Massagehuys vind ik de huisgemaakte oliën volgens oud familierecept, de super eerlijke prijs van € 48,50 voor een massage van 60 minuten, maar bovenal de setting. Oosterse Massage, wat wellicht wat zweverig overkomt, in de meeste nuchtere vorm. Probeer het zelf maar eens en je zal ervaren dat de wereld weer één grote speeltuin is zodra je naar buiten loopt.

Bekijk de website eens en boek een heerlijke massage voor jezelf of geef er één cadeau!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Kelly
    Website: http://goodfoodlove.com

    Ooh wat klinkt dat heerlijk, hier ga ik een keer heen! Je blog is trouwens mega leuk =D Ben benieuwd naar je Leeuwarden artikel straks!

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *