Maar een dienst kan natuurlijk van alles zijn.. Denk bijvoorbeeld aan het meenemen van een pan eten voor het kraambezoek; op dagen dat jij thuis bent de oudste naar school brengen of ophalen of bijvoorbeeld samen met een club vriendinnen de tuin zomer- of winterproof maken. Maar selfcare is tijdens en na de zwangerschap ook heel belangrijk en daarom heb ik mezelf dus 2 weken voor de bevalling schoonmaakhulp cadeau gedaan. En sindsdien gun ik dit iedere (toekomstige) kraamvrouw, maar ook mezelf wanneer ik druk ben, mijn tijd ergens anders aan wil besteden of simpelweg écht geen zin heb. Eenmalige schoonmaakhulp is dus niet alleen dé uitkomst net voor of na je kraamweek, maar ook voordat je op vakantie gaat, voor een feestje of juist daarna! Tip: boek eenmalige schoonmaakhulp na het vieren van je verjaardag en je gaat lachend je nieuwe levensjaar in. 

Ik maak sinds 2014 gebruik van Helpling. Soms maanden niet en soms ineens drie keer in de maand óf ik geef het weg als cadeau. De voordelen van Helpling? Via de site of app vind je gemakkelijk betrouwbare schoonmaakhulp in jouw buurt. Je kan de reviews lezen en de hulpen zijn verzekerd. Ik vind het ideaal, omdat je nergens aan vastzit en het in kan zetten wanneer het jou uitkomt. De eerste keer dat ik Helpling liet komen koos ik voor Wendy op basis van haar reviews en inmiddels boek ik haar wanneer nodig. Het vertrouwen was dankzij de positieve reviews eigenlijk al meteen gewekt en ik vond het zeer aangename verrassing dat Wendy zelf alle schoonmaakmiddelen bij zich had. Een schoon huis, waar je zelf geen moeite voor hebt hoeven doen en alleen maar van kan genieten is toch het fijnste cadeau dat je jezelf kan geven? Doe het maar eens and you’ll thank me later!

X,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Lynn

    Klinkt waanzinnig ideaal, kun jij niet bij mij op kraamvisite komen? ;-)

    Naam: Elsbeth

    Wat een goed idee inderdaad! Ook voor/na vakantie of feestje. Voor mijzelf of anderen ;-) Haha

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *