Vorige week schreef ik er al even over (zie hier), maar een aparte blogpost waarin ik Dibbes laat shinen met haar nieuwe riem en halsband kon natuurlijk niet uitblijven!

Een tijdje geleden viel ik voor Tails Division, een tof merk die de mooiste hondenaccessoires verkoopt. En dat is heus bijzonderder dan je denkt hoor want veel hondenaccessoires zijn gewoonweg niet heel erg sexy, maar vooral heel erg praktisch. Vergeet die kunststof hondenmand en kijk eens naar dit über coole kussen van spijkerstof. Leuk voor je hond en leuk voor je interieur.

Denim-hondenmand

Het brein achter Tails Division is de Nederlandse Marieke. Zij heeft een dijk van een smaak, houdt van honden en ook nog eens van mode. Kijk, daar houd ik van. En deze 3 eigenschappen heeft ze gebundeld in leuke en betaalbare hondenaccessoires. Je hoort het. Ik ben fan!

Mocht je het willen weten, alles wordt voornamelijk zelf ontworpen, geproduceerd en verkocht. En hierdoor kunnen ze de producten voor een eerlijke prijs aanbieden.

Dibbes heeft om haar nek de cognac kleurige halsband en riem is gemaakt van katoen. Isn't it pretty?

image-2015-12-17 (5)image-2015-12-17 (8)image-2015-12-17 (12) image-2015-12-17 (11)

Ik kan er wel honderduit over blijven kletsen, maar eigenlijk moet je maar gewoon even op de website van Tails Division kijken. Wedden dat jij binnen no time ook fan bent?

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *