Floor’s lunch break

Crackers met banaan en superfood

Ik vind lunchen altijd moeilijk. Vaak doe ik het te snel, even tussendoor en geniet ik niet van mijn rust moment. Ik heb een tijdje geleden deze heerlijke crackers gemaakt en sindsdien verwen ik mezelf met deze beauty’s. Wat ik zo heerlijk vind aan deze crackers, buiten dat ze mijn favoriete combi Banaan-Pindakaas bevatten, is dat ze gezond zijn en je ze kan versieren met wat je op dat moment in huis hebt.

Wat heb je nodig?
– Crackers naar smaak. Spelt, volkoren, knackebröt, meergranen etc.
– 1 banaan
– Pindakaas of een andere lekkere notenspread. 
Zelf vind ik cashewnotenpasta van Eko Plaza ook heerlijk.
– Een gedroogde bes of druif zoals cranberries, gojibessen, rozijnen, moerbeien.
– Een superfood (als je hier van houdt en deze in huis hebt. Ik ben niet iemand die je gaat vertellen dat je superfood moet eten). Zelf vind ik chiazaad lekker of cacao nibs.
– Pure chocolade. Ik gebruik die van Lindt, 85% of 95% pure chocolade.

Crackers met banaan en superfood

Hoe maak je deze crackers?
1. Smeer je crackers naar keuze met een heerlijke notenspread.
2. Snijd de banaan in plakjes en leg deze op je cracker. Daarna kan je de cracker versieren met je bessen, chocolade of een superfood.

Kookmuts Bo deelde eerder ook een heerlijke lunch die je makkelijk mee kan nemen! Check m hier!

Liefs,
Rachel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments