Nu het zonnetje zich steeds meer laat zien en de eerste 20 graden zijn aangetikt, gaan we met z’n allen steeds meer naar buiten. Onze huidjes worden door de eerste zonnestralen gekust en we nemen onze kleedjes weer mee naar de (stads)parken om te ontspannen. Zelf heb ik alweer twee keer gepicknickt en wat is er nou leuker om met je vriendinnen, mijn pasta tonijn salade, 4 vorken en heerlijke drankjes te genieten van de frisse buitenlucht! Om jouw lichaam goed te blijven hydrateren, zeer belangrijk voor een mooie huid en een gezond lichaam, deel ik drie heerlijke variaties op het doodgewone kraanwater!
Ik vind de Mason Jar potten super gezellig om mijn eigen verfrissende drankje in te serveren. Ze zijn te bestellen op www.masonjar.nl/webshop. Ze zijn echter best prijzig maar vrees niet; bij de Xenos heb je deze ‘’Mason’’ jar met rietje voor 1,99. Dat is toch net iets aantrekkelijker! Ook de glazen fles op de foto komt hiervandaan (1,79 Xenos).

image

Virgin Mojito
Snijd een limoen in partjes of schijfjes. Pers ze lichtjes uit in de pot of kan en stop de schijfjes erbij. Voeg een tak muntblaadjes toe en vul de mok of kan met water. Wat ik zelf leuk vind is om er ingevroren druiven bij te doen. Zo maak je van de druiven meteen ijsklontjes en een heerlijke snack.

Raspberry Twist
Vul de kan tot ¾ met water. Voeg 10 blaadjes basilicum, bevroren frambozen en mango toe aan het water. Zet in de koelkast voor 20 minuten en laat je gasten genieten van deze limonade met een twist.

Navelicious
Snijd een halve komkommer en een sinaasappel in schijfjes en voeg deze toe aan een kan water. Het lekkerste ijskoud uit te schenken!

image
Deze drankjes zijn ook heerlijk in combinatie met Bo's zomerse lunch!

Liefs,
Floor

Er zijn nog geen reacties..

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Reacties

    Naam: Floor’s frisse meloen salade « De Huismuts
    Website: http://comdeh-paitzupai.savviihq.com/floors-frisse-meloen-salade/

    […] als je dan toch bezig bent, maak er dan een lekker grote kan limonade (zonder suiker!) […]

Er zijn nog geen reacties..

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!