Altijd ben ik op zoek naar leuke dingen om te doen met vriendinnen. In alle hoeken en gaten van ons prachtland ben ik aan het turen naar lekker eten, leuke uitstapjes, hippe tenten en perfecte shop plekjes. Maar...er is in mijn ogen één stad waar al mijn favorieten samenkomen en dat is toch wel het mooie en bruisende Utrecht!!

foto uitkijkend gracht yoghurt barn
Deze week sleepte ik twee van mijn lovely ladies mee naar deze heerlijke stad om te genieten van al het moois dat Utrecht te bieden heeft én (hoe kan het ook anders) nam ik ze mee naar een loei lekker tentje genaamd; Yoghurt Barn.
Als we kijken naar de foodtrends zijn de "specialty restaurants’’ the place to be. Dit zijn eettentjes die zich specialiseren in één soort eten zoals; burgers, pasta’s of in dit geval; Yoghurt! Yoghurt Barn heeft zijn deuren geopend in Utrecht en Amsterdam. Ook ik wilde hier een kijkje gaan nemen en na onze eerste aankopen zijn wij de Yoghurt Barn ingedoken.

De Yoghurt Barn heeft een handig en heerlijk concept.; Kies je yoghurt (dan denk je.. yoghurt? Saai! Maar integendeel; Yoghurt Barn heeft magere yoghurt, geiten, soya, hangop en niet te vergeten; frozen yoghurt. Voor ieder wat wils!).
foto yoghurt barn kiezen
Als je jouw yoghurtsoort hebt gekozen kun je zelf jouw yoghurt samenstellen met de lekkerste producten zoals brownies, verschillende soorten noten, allerlei soorten fruit, stroopwafel stukjes, bastogne, superfood en nog veel meer. Kies daarna jouw siroop (chocolade, honing, aardbei en nog veel meer) en aanvallen maar! Naast yoghurt kun je hier ook overheerlijke sapjes, koffies, theetjes en gebak bestellen of lekker aan de High Tea! Wil je jouw bestelling meenemen? Geen probleem! Bij Yoghurt Barn pakken ze het graag voor je in.

Wat ik zelf zo leuk vind aan Yoghurt Barn is dat het Oer-Hollands is. Ik ben gek op buitenlands eten maar iets Oer-Hollands gaat er bij mij altijd in! Het is zo gewoontjes maar zo lekker. Wij hadden met zijn drieën allemaal een ander soort yoghurt gepakt. Ik vind het gezellig om ergens heen te gaan waar iedereen wel iets lekker vindt en zijn eigen draai aan zijn eten kan geven.
foto resultaat yoghurt barnDaarnaast is Yoghurt Barn biologisch verantwoord en niet duur. De producten komen van Nederlandse boeren en alles is kersvers. Ook als je wilt afhalen krijg je bekers mee die 100|% bio afbreekbaar zijn en de Barn zelf is gemaakt van verantwoord hout, de verlichting is LED en er wordt gewerkt met groene stroom. Hoe verantwoord wil jij jouw voedsel nog hebben? Dat noem ik nog eens guilt-free eten, geweldig!

Na deze heerlijke beleving zijn wij er weer vol tegenaan gegaan en na 6 uur hebben wij Utrecht voldaan, gezond en met een lege portemonnee achtergelaten. Haha tsjah.. ook shoppen is goed en verantwoord voor je lichaam. ‘’Shopping is the best cardio’’ zeg ik altijd maar!

foto tassen yoghurt barn

Wil jij de Yoghurt Barn zelf uittesten en jouw eigen yoghurt samenstellen? Bezoek ze dan snel op;

Utrecht
Vinkenburgstraat 15
3512 AA Utrecht
T: 030 - 260 0889
neude@yoghurtbarn.nl

Amsterdam
1e vd Helststraat 80
1072 NZ A'dam
T: 020 - 221 6932
depijp@yoghurtbarn.nl

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *