Wellicht spreekt hier een ontzettende spuit 11 hoor, maar oh oh wat heb ik deze week toch een heerlijke film gezien! Dat ik een film leuk vind zegt veel. Negen van de tien keer val ik namelijk in slaap, maar mij hoor je niet klagen want vechten tegen dichtvallende ogen om ze vervolgens gewoon lekker te laten gaan vind ik zalig. Maar afgelopen week heb ik mijn ogen tijdens de film 114 hele minuten open weten te houden zonder dat het enige moeite kostte.

De film Chef vertelt het verhaal van Carl Casper. Een kok die ontslag neemt bij een toprestaurant. Hij koopt een oude food truck en begint zijn eigen restaurant op wielen samen met zijn ex-vrouw en zijn beste vriend. Tijdens zijn reizen herontdekt hij de passie voor koken en het leven.

ban_image

De beelden zijn prachtig en de sfeer is zo fijn! Ook jij gaat na het zien van deze film de kriebels krijgen om het roer om te gooien. Definitely.

@ Heb jij nog een filmtip in de aanbieding? Share!!

Liefs,
rachel

 

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Angelina
    Website: http://www.peekinside.nl

    Deze heb ik afgelopen zondag ook gezien en hij was écht heel leuk!! En ik zeg dat ook niet snel/vaak ;-) Kreeg gelijk zin om zelf zo’n roadtrip te maken, hoe geweldig zou dat zijn.

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *