Advertisement

Ik heb een vriendin die altijd super attent is, belangrijke data nooit vergeet en zelfs een kaartje kan sturen als ze weet dat ik die dag een belangrijke afspraak heb. En ik weet niet of het aan mijn overvolle mombrain ligt of gewoon de aard van het beestje is, maar ik kan daar nog weleens in tekort schieten. En dat vind ik stom, heel stom. Je voelt je bij het ontvangen van een kaartje namelijk geliefd en gehoord en dat gevoel is zo enorm waardevol. Het heeft mij aan het denken gezet en ook ik wil hierin een voorbeeld voor mijn dochter zijn. Het is eigenlijk zo’n kleine moeite voor een groots effect dat je ermee bereikt. Want door het sturen van een kaartje kan jij degene zijn die een glimlach creëert bij een ander. En vandaag de dag heb ik écht geen reden meer om niet vaker een kaartje te sturen want via de PostNL- app kan je een postzegelcode kopen. Deze code schrijf je op de plek waar je voorheen de postzegel plakte. Ik heb dan ook meteen daad bij het woord gevoegd en een kaartje geschreven naar mijn vriendin die slechts een uur bij mij vandaan woont, maar die ik daardoor toch te weinig zie. Hoe werkt het? Je koopt de postzegelcode via web of de PostNL-app. Je hebt dus altijd en overal een postzegel bij de hand.

En om meteen tot goed voorbeeld over te gaan ga ik kaartjes versturen en misschien wel naar jou! Laat onder deze Instagram foto (de foto link ik hier) een berichtje achter dat je het leuk zou vinden om een kaartje te ontvangen en uit de reacties worden 10 persoonlijke kaartjes verloot!

Hoe leuk? Let’s bring online & offline together!

X,
 Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Dionne
  Website: http://Diolifestyle.nl

  Wat heb je dat mooi beschreven Rachel. Ondanks dat ik het niet kan voorstellen, want ik heb geen kind.

  Trouwens, wat is je blog vet geworden. Holy!

  Naam: Petra

  Doordat ik je vlogs volg en die van willem en co en je regelmatig op insta zie vergeet ik wel eens je superleuke blog te lezen… het leest zo lekker weg..
  Een kaartje per post is zo leuk en zo bijna iets van vroeger door alle mail en berichtjes die men online al versturen kan… zo jammer eant wat is er leuker dan post krijgen voor jou alleen… en dan niet de zoveelste rekening van euh de tandarts of energie maatschappij hihi ..

  Mocht ik t verdienen een kaartje van jou (jullie) te ontvangen dan stuur ik er met kerst graag eentje terrug… want ook kerstkaarten via de post verdwijnen ieder jaar steeds meer…. jammer!

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *