Geuren laten bij mij altijd een diepe herinnering achter. Zo denk ik aan mijn puberjaren met vriendin Co als ik Light Blue van Dolce & Gabanna ruik, mijn eerste vriendje gaat gepaard met de geur van Sean Paul en vakantie herinneringen, die gaan hand in hand met NIVEA SUN.

Sinds ik mij kan herinneren werd ik er (tot vervelends aan toe) door mijn moeder mee ingesmeerd. Ze was heel stellig ‘beter een keer teveel smeren dan het een keer vergeten’ en zo grapten wij altijd dat we de hoofdsponsor van NIVEA SUN in ons midden hadden. Ironisch genoeg mag ik nu de nieuwste NIVEAU SUN testen. En daarmee lijkt het cirkeltje dan weer rond. De nieuwe generatie (like me) test de nieuwe generatie zonbescherming van NIVEA SUN.

Het moge duidelijk zijn dat je je regelmatig moet insmeren om je huid te beschermen tegen de zon. Hoe hoger de SPF-factor hoe langer je beschermt bent, maar ook hoe groter de kans op vlekken in je kleding. Hoge SPF-factors bevatten namelijk meer UVA- en UVB-filters die vlekken in je kleding kunnen veroorzaken. Maar voor elk probleem is er een oplossing en daarom komt NIVEA nu met nieuwe zonbeschermingsproducten die niet alleen je huid beschermd, maar ook je kleding! Wat is er precies veranderd? Vlekken kunnen zich nu minder goed aan de stof hechten en daarom kunnen vlekken die veroorzaakt zijn door UV-filters gemakkelijker worden uitgewassen. Win win dus.

Ik heb 3 producten getest en deel mijn (eerlijke!) bevindingen met jullie hieronder:

NIVEA SUN Zonnemelk

Ik zou zelf niet zo snel voor een zonnemelk kiezen omdat ik bang ben dat de dop snel open zal gaan in mijn tas. Maar ik moet bekennen dat deze dop eerder wat stroever opengaat dan soepel. De substantie is melkachtig, maar dan wat dikker en mijn huid neemt de melk snel op. Daarbij voelt mijn huid zacht, maar niet vet aan. Eigenlijk precies zoals ik ‘m van vroeger ken ;-).

image-2017-08-22 (2)

NIVEA SUN Zonnespray
Een spray vind ik persoonlijk heel erg fijn. Deze spray voelt qua substantie ook wel wat luchtiger aan dan de zonnemelk en smeer je heel easy in!

image-2017-08-22

NIVEAU SUN kids Roll-on
Wat een uitvinding is dit! Ik was nog helemaal niet bekend met de roller voor kids en gebruikte dan ook altijd een zonnebrand met een mousse substantie. Maar deze roller zal nu ook zeker meegaan in mijn tas. Met name het formaat vind ik super handig voor onderweg en de roller maakt het aanbrengen van de zonnebrand gemakkelijk op mini’s kleine lijfje.

image-2017-08-22 (1)

Enfin, de zonnebrand kan je dus vinden in allerlei soorten en maten met als allergrootste pluspunt dat NIVEA SUN eventuele vlekken makkelijk uitwasbaar maakt! Laat de nazomer maar komen!

Liefs,
Rachel

- Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. NIVEA -

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *