Terwijl ik dit type is het zondagavond en zijn er inmiddels al 3 uren verstreken voordat ik rustig op mijn stoel ben gaan zitten om aan dit artikel te beginnen. 3 uur lang heb ik door mijn huis gestuiterd omdat ik zo excited ben!!

Ik kan niet geloven dat na een jaar plannen smeden nu dan alles samen gaat komen. We hebben in de afgelopen maanden een waanzinnig, maar écht een waaaaaanzinnig team om ons heen verzamelt van mensen die wij de beste, liefste en leukste vinden in hun vak.

Al deze geweldige kanjers maken mij helemaal zen. Ik heb vaak de vraag gekregen of ik nou zo relaxt lijk voor de bruiloft of echt relaxt ben? En ik zal je vertellen, ik ben mega relaxt. Als je mensen om je heen verzamelt met skills die niet tot de jouwe behoren kan je op iedereen vertrouwen, alles loslaten en alleen maar genieten.

image-2016-03-28-4-690x690

Toen Willem mij ten huwelijk vroeg wist ik zelf niet waar te beginnen met het vinden van de juiste mensen. Uiteindelijk heb ik veel partijen gevonden via Instagram, maar bijvoorbeeld ook via de trouwbeurs Engaged (tip!).

Met heel veel trots stel ik dan nu ons weddingteam aan jullie voor en wie weet heeft een collega, vriend, familielid, kennis of jijzelf er nog iets aan! Vooral dat laatste hoop ik voor je want de liefde vieren op zo'n bijzondere manier is het leukste wat er is.


Wild At Heart
Dé jurk vond ik bij Wild At Heart. Ja, what can I say? Een jaar geleden is eigenaresse Annika open gegaan en inmiddels heeft ze in zoveel bladen gestaan en is ze online zo hard opgepikt dat niemand meer om Wild At Heart heen kan.

Met haar prachtige jurken collectie vol rijke stoffen en elegante modellen is zij echt een verademing tussen alle honderden vierkante meters trouwzaken vol rode vloerbedekkingen en engelen beelden (zo stel ik het mij tenminste voor).

Check dit artikel maar en als je net ten huwelijk bent gevraagd hang je hier volgende week aan de bel voor een afspraak. Wedden?

Photo by Lott's photography
Photo by Lott's photography

l'Atelier Amsterdam
Willem en ik hadden voor zijn outfit allebei een mooi en kek pak voor ogen. Niet te braaf, maar sprankelend, fris en eigenzinnig.

Op menig bruiloften kan ik het pak van de bruidegom niet onderscheiden van een pak waar de Zuidas man zich in haast naar zijn vergadering. En dat wilden we niet.

We maakten een afspraak bij l'Atelier in Amsterdam en na 5 minuten binnen zaten we samen met Pascal aan zijn lange tafel met in 1 hand een biertje en in de andere hand een boek vol de tofste dessins.

Al gauw volgde een boek vol te gekke prints voor de binnenkant van het jasje. We werden met de minuut enthousiaster en gelukkig lagen Willem en ik ook helemaal op één lijn. Stay tuned, zaterdag de onthulling van zijn outfit ;-).

Copyright reserved to Cass Collett Photography Copyright reserved to Cass Collett Photography

TE LEUK TROUWEN
Te leuk trouwen is denk ik wel het allerleukste en creatiefste bedrijf dat ik ken!

Zij verzorgen de styling voor bruiloften waarin alles, maar dan ook alles mogelijk is! Tim runt dit bedrijf samen met zijn vriendin Esther.

Tim is de sterke technische man en directeur van TE LEUK TROUWEN en Esther heeft zo'n ongelofelijk creative mastermind en gevoel voor eigenlijk alles.

Naast dat ik Esther gewoon een topwijf vind verandert alles wat zij aanraakt in een Pinterest bord. TE LEUK TROUWEN verzorgt voor onze bruiloft dan ook de gehele styling.

15025154_1141456865891783_8479824884714518250_o
15874644_1200545106649625_1770775259851184609_o

Met een volgeladen bus rijden zij naar Frankrijk en verzorgen ze vervolgens de opbouw, styling en afbouw. Ik ben zó blij dat wij hiervoor hebben gekozen. Ik wilde dit in eerste instantie zelf doen, what was i thinking? 

Tuurlijk moet je budget het toelaten (je kan er trouwens ook voor kiezen om de op en afbouw zelf te doen), maar ik had er zelfs nog een jaar langer voor doorgespaard als het moest om dit gehele stuk aan hen over te laten. Zij bouwen komend weekend onze droomwereld waar wij met de liefste mensen van de wereld in mogen stappen, ik kan het nog steeds niet geloven...

Judith Slagter
Judith en ik volgen elkaar al jaren op Instagram en als ik aan iemand het bloemwerk en mijn bruidsboeket toevertrouw is het wel aan haar. Haar stijl spreekt mij onwijs aan en daarbij is ze ook nog eens een ontzettend leuk mens.

14568156_10211023317005934_4044663608785857904_n

Wat haar stijl dan precies is? Stoer en kleurrijk. I love it! Judith gaat voor ons het bloemwerk op Pip haar tipi verzorgen, aan het welkomstbord, aan de backdrop bij de ceremonie, vaasjes aan de stoelen, de bloemen op tafel en natuurlijk mijn bruidsboeket!

Ze stemt alles helemaal op elkaar af en in de kleuren van ons pallet. Had ik het niet eerder over een droomwereld? Tot vrijdag Judith, kan niet wachten !!

Picture by Vier de liefde fotografie
Picture by Vier de liefde fotografie

Picture by Elke Verbruggen Fotografie
Picture by Elke Verbruggen Fotografie

Sabine - Over The Moon Weddings
Zonder Sabine had ik niet zo relaxt kunnen zijn. Sabine is precies wat ik nodig heb; ik ratel over onze ideeën, vertel wanneer ik wat en waar plaats wil laten vinden en zij kijkt er kritisch naar, stelt moeilijke vragen, maakt vervolgens een draaiboek en brieft de leveranciers.

Every bride needs Sabine in her life!

portrait+sabine

Sabine is dus onze weddingplanner. Na haar eigen bruiloft heeft ze doorgepakt want wat zij kan kan niet iedereen (like me) en inmiddels draait ze komende maanden al 10 bruiloften!

Doordat zij de gehele planning maakt en zorgt dat iedereen weet waar die moet zijn en wanneer kan ik alles helemaal loslaten.

Ik had zonder haar nooit zo kunnen genieten van de weg er naartoe omdat ik anders met dingen bezig zou zijn die ik eigenlijk niet zo leuk vind. En trouwen doe je, i hope so, 1 x in je leven dus het moet fuckinnn' awesome zijn. Juist ook de voorpet want die duurt het langst!

Sabine en ik hebben een video opgenomen waarin we bespreken wat een bruiloft gemiddeld kost, tips en wat zij als weddingplanner voor je kan doen!

Ellen Slettering
Een tijdje geleden stuurde Ellen mij een lief pakketje met handgeschreven teksten (handlettering).

Ellen kan namelijk allerlei mooie dingen voor jou personaliseren met haar prachtige schrift. Ik vond dat ze dit zo gaaf had gedaan dat dit mij op het idee bracht om de naamkaartjes van onze gasten ook op deze manier te laten schrijven. Het resultaat zien jullie binnenkort natuurlijk, maar ondertussen kan je Ellen volgen op Instagram en geeft haar onderstaande werk een idee van haar kunsten!

FullSizeRender

Weddingdeco
De site van weddingdeco is hét wahalla voor alle bride's to be (en haar vriendinnen overigens want hier vind je dus ook de hipste accessoires voor het vrijgezellenfeest!)

Toen eigenaresse Tineke ging trouwen viel haar op hoe tuttig de trouw branche was. Hoe was het toch mogelijk dat er geen webshop of winkel was waar hippe trouw accessoires werden verkocht? En zo liep haar bruiloft over in een business en wat voor één!

image-2017-06-27 (1)

Welke sfeer wil je creëren? Bohemian? Vintage? Modern? Industrieel? You name it en zij hebben er een gehele collectie van. Maar ook prachtige ringendoosjes, servetten, lampionnen, wegwijzers, kaarten, zakdoeken etc. etc. etc. etc.

Oh en ook fijn. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding top! Check het zelf maar!

Klaever Health
Klaever Health oftewel Stefanie en Melisa, mijn 2 heldinnen en uber bazen die mij hebben afgebeuld, mij op het rechte voedingspad hebben gekregen en er samen voor hebben gezorgd dat ik in zo'n 8 weken tijd 8 cm om mijn buik ben verloren. I couldn't be happier!

Ik heb bij hen het bridal program gevolgd wat betekent dat ze je in top shape brengen voordat je het huwelijksbootje instapt.

Sporten heb ik nog nooit als zo fijn ervaren. Ja, wat wil je als je zo goed als meteen resultaat boekt? Samen met mijn personal trainer Melisa trainde ik 2 x in de week en daarnaast begeleide Stefanie (orthomoleculair voedingscoach) mij voor een gezonde levensstijl. Ik heb een bloedtest ondergaan om te checken hoe het er binnen aantoe gaat en mijn laatste week bij deze toppers trapte ik nog even af met een detox van 4 dagen.

16142556_1784743148518254_4012572094334856826_n 17342539_1821280611531174_5592591875731175740_n
Dit heeft voor mij zo'n kickstart gegeven naar een gezonde levensstijl en meer beweging en ik zit beter dan ooit in mijn vel! En dat is uiteindelijk wat zij natuurlijk willen bereiken. Dat jij jezelf op je allermooist en gezonds voelt tijdens de grote dag! Nou ladies, check!

Ik schrijf over mijn ervaring nog een artikel, maar voor de geïnteresseerden onder ons; ze bieden 2 pakketten aan.

The basis en The real deal. Het verschil zit 'm in de het aantal personal training sessies. Bij The basis krijg je 8 x personal training (1x per week 45 min) + voedingsintake, beginmeting, mealplan, tussentijdse check up en eindmeting voor €560,- (1 persoon) en €340,- p.p. als je samen (bv met je partner) komt. Ga je voor de real deal dan betaal je 16 x personal training en bovengenoemde €995,- p.p. en €560,- p.p. als je samen komt.

Pak je huwelijks budget er maar eens even bij en kijk wat mogelijk is want dit wil je, sowieso.

Lott's photography
Er was eens een meisje die ervan droomde om ooit te gaan trouwen en wanneer zij fantaseerde over deze dag had één iemand in het speciaal de rol van fotografe, Lotte van der Zanden. Oftewel, Lott's photography.

Ik viel ooit via Facebook voor haar foto's en sloeg haar profielpagina dan ook meteen op. Ik ben fan van het eerste uur en zo ongelofelijk blij dat zij nog geen boeking had op onze trouwdatum!

image-2017-06-27 (2)

Zoals iedereen eigenlijk die een speciale rol in de voorbereiding of tijdens de grote dag heeft is ook Lotte zo'n ontzettend leuk mens! Er was meteen een klik (of zeg ik nu iets raars, Lot? haha) en Willem en ik twijfelde echt geen seconde. Deze dame moesten we gauw kapen voordat anderen er met haar vandoor gingen. En yes, het is dus gelukt!

Ik kan nog alinea's vol kletsen over haar werk (en dan is onze trouwdag nog niet eens geweest) maar kijk zelf maar en droom even weg...

image-2017-06-26 (1) image-2017-06-26 (2) image-2017-06-26 (3) image-2017-06-26

Agapè Stories
Lauri gaat onze bruiloft van begin tot eind filmen. En we zijn maar wat blij met haar!! Ze is onwijs getalenteerd en ze heeft zo'n passie voor haar vak dat je alleen al enthousiast wordt wanneer je met haar praat. Check haar Facebookpagina en Instagram maar eens om een indruk te krijgen van de mooie momenten die zij vast weet te leggen.

19143795_1864046233847821_717527779383673053_o 19055075_1862216384030806_5661350165109553695_o

Ik vind het nu al te gek om met haar aan onze trouwvideo te werken zonder dat er nog maar 1 shot is opgenomen. Lauri duikt helemaal in ons als persoon en als stel om de video tot één samengesmolten love story te maken die helemaal ons is. En dat vind ik mooi. Geen standaard shot lijstje afwerken, maar kijken wat bij ons past voor het mooiste verhaal. I like it!

The Big Swingers
Wat sprongen wij een gat in de lucht toen bleek dat deze knapzakken nog geen gig gepland hadden staan in ons weekend!

The Big Swingers leerde ik kennen via Lotte (de fotografe) omdat haar zus Eva de zangeres is van de band. Een paar seconde van een video hadden wij maar nodig om te beslissen; we want them!! 

18077005_1873169942956652_7441884911707732991_o
Pic by Lott's photography

19242938_1904693673137612_1692014050939224316_o

Overdag spelen ze vintage pop en 's avonds gaan alle remmen los en knallen ze met elkaar de één na de andere dans hit eruit! En alsof dat nog niet leuk genoeg is mag iedereen nummers aanvragen, een soort van 'u vraagt wij draaien!'. Hoe wil je je feest op hol laten slaan? Nou zo dus!

Houd mijn YouTube kanaal in de gaten (abonneer!!) want de hele week verschijnen er video's over de bruiloft en donderdag geven we alvast wat weg van The Big Swingers!!

Oh jongens, wat vond ik het leuk om dit met jullie te delen! Vanaf het huwelijksaanzoek heb ik jullie meegenomen en het voorstellen van mijn weddingteam is de laatste schakel tot de grote dag. Zonder hen had ik nu nooit de voorpret gehad die ik nu al maanden heb, wat een feest!

Tot na de bruiloft!!

-X-
Rachel and the family!

Wellicht vind je dit ook leuk:
- Mijn laatste checklist voor de bruiloft
- De trouwjurken die het niet zijn geworden
- VIDEO: Het allervetste vrijgezellenweekend ooit! 

 

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Suus Strijbos

  Lieve Rachel en Willem!

  Wat een top team staat er achter jullie op een van de mooiste dagen uit jullie leven.

  Ik wil jullie graag een prachtige dag toewensen! En ontzettend veel geluk en liefde voor de toekomst met jullie prachtige gezin!

  Geniet van iedere seconde van jullie dag!

  Dikke kus en heel veel liefs,

  Suus

  Naam: Zil

  Heb ik er zo overheen gelezen.. Wie doet de taart ☺️?

  Naam: Suze

  Lieve Rachel,

  Een superfijn dag voor jullie gewenst! Je hebt het verdiend! :) liefs Suzs

  Naam: Joyce

  Het kan niet anders dan een geweldige dag worden (weekend!) ik wens julie liefdevolle dagen toe, dat alles mag verlopen zoals je in gedachten hebt, samen met allen die jullie lief zijn en natuurlijk met jullie heerlijk meisje Pip. ik ben ook wel heel erg nieuwsgierig naar hoe jullie (naar alles eigenlijk) eruit zien…
  heel veel geluk!
  X

  Naam: Sabine
  Website: http://www.styledbysabine.com

  Wow…. ik ben er even stil van. Wat een topteam hebben jullie verzameld zeg! Ik heb geen trouwplannen, maar houd stiekem al tijden een pinterest bord bij met allemaal inspiratie voor mijn droombruiloft. En volgens mij gaan jullie precies die droombruiloft beleven. Een deel van dit team stond dus ook al op mijn lijstje omdat ze helemaal mijn stijl zijn. Een deel heb ik dus gauw toegevoegd, want zij passen ook perfect in het plaatje van mijn droombruiloft. Ik ben zooo benieuwd naar jullie mooiste dag en weet zeker dat fantastisch moet worden. Jullie zijn zelf een fantastisch stel maar met deze topmensen wordt het toch echt een plaatje. Dat kan niet anders! Lieve Rachel en Willem, geniet er heeel erg van! Ik geniet hier alvast een klein beetje mee als jullie dat goed vinden

  Naam: Aneta
  Website: http://mamapraatjes.nl

  Wauw! Wat ontzettend tof allemaal! Ik heb het gevoel alsof ik alvast op jullie bruiloft heb mogen neuzen. Alles is super tof! En wat een leuk team! Ik wens jullie onwijs veel plezier! Nog een paar daagjes wachten en dan is het zover

  Naam: Ir is

  Aaah zo’n leuk team! En zo tof om te zien dat je zo’n goede klik hebt met iedereen. Ik vroeg mij af; wie gaat je haar & make-up doen zaterdag? Liefs! X

  Naam: Neverdullmoments
  Website: http://www.neverdullmoments.nl

  Wat gaaf om dit zo allemaal onder elkaar te zien. Het wordt vast een heerlijk weekend, geniet!!!

  Naam: Valerie

  Ziet er allemaal fantastisch uit! Ik wens jullie een hele mooie bruiloft toe en heel veel geluk samen. Geniet ervan!

  Naam: Astrid
  Website: http://www.luxbeautylifestyle.nl

  Ik ben ook heel benieuwd wie het haar en de make-up doet. Ik wens je heel veel plezier toe aankomend weekend. Met zo’n top team word het vast een weekend om nooit te vergeten.

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *