Dit is dé nieuwe herfstcollectie van H&M Home

image-2015-08-03 (10)

Ik moet nog lang niet aan de herfst denken. Bij de gedachte alleen al voel ik al een dip opkomen. Nee, laat mij alsjeblieft nog even genieten van de zomer, maar in ontwerpland zijn ze de seizoenen altijd een stap voor en zo ook H&M Home. Vorige maand mocht ik dan ook de nieuwe herfstcollectie van H&M Home komen bewonderen in het heuse H&M huis op de prachtige Elandsgracht in Amsterdam.

Alsof ik bij een vriendin op haar verjaardag kwam stond ik binnen no time met een glas champagne in mijn handen en prikten er maracons in mijn ooghoek die er zo mooi uitzagen dat ik er bijna niet naar durfde te kijken, laat staan aan te raken. Natuurlijk wel gedaan en de middag kon toen al niet meer stuk.

image-2015-08-03 (7)

H&M had elke ruimte van het huis gestyled met producten uit de nieuwe collectie en het zag er echt super gelikt uit! Een kleurenpallet van natuurtinten, grijs, turquoise, donkergroene nuances en oceaanblauw. De nieuwe collectie heeft een eclectische uitstraling en authentieke ambacht wordt in een modern jasje gestoken. Denk aan handgeschilderde prints die gebaseerd zijn op moderne kunst en etnische prints verwerkt in moderne grafische afbeeldingen.

image-2015-08-03 (5)

Ik moet eerlijk toegeven dat ik van de grof gebreide kussenhoezen, warme plaids en toffe vloerkleden toch een klein beetje ietsiepietsie zin kreeg in een gure herfstavond binnen op de bank. Oke, een split second dan. Maar toch!

image-2015-08-03 (6)

De nadruk ligt in deze collectie op natuurlijke materialen, zoals marmeren kommen en borden, grote rieten manden of snijplanken van zwart hout. How lovely!  En vergeet het tijdperk van Mixen en Matchen, komend seizoen worden alle verschillende texturen met elkaar gecombineerd.

image-2015-08-03 (2) image-2015-08-03 (4)image-2015-08-03 (9)

Verder maakt de brons trend plaats voor goud, is vintage nog steeds helemaal hot en mogen de fluwelen kussens weer gewoon terug op de bank! Als het aan H&M ligt wordt het dus een herfst met warme kleuren, natuurlijke materialen, zachte stoffen en een gouden accessoire hier en daar.

Maar eerst ga ik nog even snoeihard genieten van de zomer en zodra de laatste zonnestralen hebben geschenen weet ik in ieder geval waar ik mij uit ga leven. Hier dus.

Liefs,
Rachel

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments