Het heeft even geduurd, maar beetje bij beetje wordt ons huis groter. Over een tijdje komt de gehele bovenverdieping erbij, maar we zijn al 1 kamer rijker en dat is hemels. Het zag er lange tijd alleen niet zo hemels uit. De zolderkamer werd een opslaghok voor alles wat los en vast zat. Wanneer ik even niet wist wat ik met iets aan moest belandde het op zolder, de deur ging dicht en ik maakte dat ik er weg kwam.

image-2017-06-13 (1)
Inmiddels hebben we van de zolderkamer, zo goed en kwaad als het kon, een logeerkamer gemaakt. Met de gedachte dat de gehele bovenverdieping wordt gerenoveerd houd ik mezelf in om er niet een pot verf tegenaan te gooien en er een nieuwe vloer in te leggen. Met veel planten, een nieuw vloerkleed, een bed van pallets en een nieuw matras heb ik de zolderkamer een mini make-over gegeven.
image-2017-06-13 (5)image-2017-06-13 (3) image-2017-06-13 (4)image-2017-06-13 (2)

Het matras hebben wij van EMMA matras gekregen. EMMA heeft namelijk een matras ontwikkelt die zich helemaal aan jouw lichaam aanpast. Het matras is niet te hard en niet te zacht. En daarmee is dit het best geteste matras door de Consumentenbond!

Ik was in het begin wat sceptisch want hoe groot is de kans dat een matras lekker ligt wanneer je deze niet hebt getest? Maar eigenlijk creëren zij de ideale situatie voor je! Want hoe zeer kan je een matras beoordelen nadat je er hooguit 5 minuten op hebt gelegen in de winkel? Bij EMMA matras mag je 100 dagen proefslapen en als dit matras het toch niet voor jou is halen ze ‘m gratis op! En had ik al gezegd dat ‘ie ook gratis wordt thuis bezorgd? Makkelijker wordt het echt niet.

Processed with VSCO with c4 preset

Inmiddels hebben Willem en ik het matras zelf een tijdje getest. En Willem nog meer dan ik want hij maakt gretig gebruik van de logeerkamer na zijn nachtdiensten. Allebei zijn we oprecht super super enthousiast. Het matras ligt zoooo fijn en we overwegen zelfs om ‘m om te wisselen met ons huidige matras want slaap is nou eenmaal het grootste cadeau dat je jezelf kan geven :-).

Liefs,
Rachel

Wellicht vind je dit ook leuk:
- Onze balkon make-over
- Mijn badkamer make-over 

-Dit artikel is tot stand gekomen met een gekregen product-

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Anne vd Zwan

  Wat ontzettend gaaf hoe je dit gedaan hebt!!! Ik ben fan van je!! Fijne avond! Liefs x

  Naam: Sabine
  Website: http://www.styledbysabine.com

  Wat een fijne logeerkamer heb je ervan gemaakt! Planten geven altijd veel sfeer en ik vind die Marrokkaanse poef ook erg leuk erbij. Dat matras klinkt goed trouwens.

  Naam: Tess

  Hoi Rachel!

  Wat een mooie kamer is het geworden! Je blogs lezen altijd zo lekker weg en je vlog/video’s kijk ik zonder probleem. Groot fan! Keep on going, je doet het super!

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *