Eten is voor mij super belangrijk! Ik ben een echte lekkerbek, ik vind alles in de wereld lekker en er zit een nieuwsgierigheid in mij naar nieuwe smaken en (buitenlandse) culinaire ontdekkingen. Een culinaire opvoeding vind ik persoonlijk dan ook heel belangrijk. Het gaat mij toch niet gebeuren dat mijn kind niks lust? #hellno!

En onder een culinaire opvoeding versta ik geen hoogstaande maaltjes hoor want mijn kookkunsten laten nogal te wensen over. Heb ik dus even geluk dat baby's nog niet zoveel eisend zijn. HA! Maar verse ingrediënten, variatie en alles proberen zijn de rules hier in huis. Ja, nu al ;-).

Maar ook in Huize Huismuts is tijd nog weleens een kostbaar goed. En ik beken dan ook eerlijk dat het vaker dan 1x is voorgekomen dat voor de 4e keer op rij de spinazie hap die ik had ingevroren uit de vriezer werd gevist óf dat de hele groentehap helemaal werd overgeslagen. Oeps! In de tijden van hapjes oefenen was dit nog niet zo'n ramp, maar inmiddels eet Pip met gemak een portie op en kan overslaan écht niet meer. Het goede nieuws is; dat hoeft ook niet meer!! Want juist voor die momenten in de week dat je werk enorm is uitgelopen, de wallen op je knieën hangen of je inspiratie niet verder rijkt dan die spinazie hap uit de vriezer is daar SPRUIT!

YAY!!

SPRUIT bezorgt verse (hoppa, regel nummer 1) baby- en peutervoeding. Één keer per week, om de week of wisselend (lang leve de flexibiliteit!) bezorgen ze op dinsdag 3 verse maaltijden bij jou thuis. Alles is op de dag zelf gemaakt en zo'n 6 dagen houdbaar in de koelkast. Geen kunstmatige toevoegingen dus!

image-2016-11-01

Alle SPRUIT menu's (4+, 8+ en 12+ mnd) zijn gericht op smaakontwikkeling en bevatten de aanbevolen hoeveelheden voedingsstoffen.

SPRUIT bezorgd nu alleen nog in Amsterdam, maar reken maar dat ze snel uit gaan breiden naar andere steden. Tip! Werk je wel in Amsterdam, maar woon je er niet? Dan laat je het toch gewoon op je werk bezorgen :-).

image-2016-11-01-1

Wat ik persoonlijk écht fijn vind is dat er door SPRUIT altijd een verse en voedzame maaltijd voor Pip in de koelkast staat die ik alleen maar op hoef te wamen op dagen dat ik er niet aantoe kom om het zelf te maken. En een ander groot voordeel vind ik dat je nergens aan vast zit. Je kan het dus ook alleen bestellen voor een week waarvan je weet dat die druk wordt. Écht ideaal. Het menu is elke week anders dus met regel nummer 2 (variatie) zit het wel goed.

fullsizerender

Dan is regel nummer 3 (alles proberen) aan Pip, maar dat zit, zoals je hieronder vanaf 17.51 min kan zien, ook helemaal snor. En gelukkig maar want Willems oordeel was 'Ik kan best goed koken, maar zo smakelijk als de hapjes van Spruit krijg ik het niet.' Des te leuker dat ik je met de code BIETEN50 50% (!) korting mag geven op het eerste weekmenu!

Liefs,
Rachel

Wellicht vind je dit ook leuk:

* Pip haar allereerste hapje en tips over vaste voeding voor je baby
* Hoe Pip mijn social media detox werd
* Mijn bevallingsverhaal van minuut tot minuut

- Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. SPRUIT -

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *