Een paar maanden geleden maakte ik een video waarin ik alle onzin en zinvolle producten voor de baby besprak, maar deze video verdient toch eigenlijk wel een kleine update want hét product dat bij ons inmiddels op nummer 1 staat op het lijstje 'meest zinvolle producten' is *tromgeroffel* de Stokke Tripp Trapp!

Wie kent 'm niet? Dé stoel die in 1972 in Noorwegen werd ontworpen door Peter Opsvik omdat hij een oplossing zocht voor het feit dat zijn zoon Tor uit zijn eerste kinderstoel was gegroeid. Hij kon geen geschikte opvolg-stoel voor Tor vinden dus besloot hij er zelf een te ontwikkelen. The rest is history.

schermafbeelding-2016-12-29-om-08-54-10

Dankzij zijn ontwerp schoven voor het eerst ook de allerkleinsten op dezelfde hoogte aan tafel als de rest van het gezin. En daar ben ik, en ik denk menig ander ouder met mij, Peter Opsvik nog steeds dankbaar voor.

Pip vindt het maar wat gezellig in de stoel, maar wie mijn vlogs kijkt zal dat zeker niet zijn ontgaan. Willem speelt gitaar voor haar wanneer Pip in haar stoel zit, we eten samen aan tafel en -as we speak- zit Pip naast mij in haar Tripp Trapp terwijl ik aan het tikken ben.

Maar dé tip der tips is de übercoole (kosteloze) service die Stokke nu aanbiedt rondom de feestdagen, namelijk het laten graveren van de naam van je kindje in de stoel!! Kan je nog kraamtranen hebben 8 maanden na de geboorte van je baby? Ik had ze hoor bij het uitpakken van Pip haar stoel! En ook opa en oma waren dolblij, we hebben hen de stoel cadeau gedaan zodat Pip ook daar gezellig aan tafel kan zitten. En kijk eens hoe gezellig dat is...

image-2016-12-29

De stoel kan je online bestellen en daarbij aangeven welke naam je erop gegraveerd wilt hebben. Dit is het toch het mooiste (kraam) cadeau dat je jezelf of een ander kan geven?

Liefs,
Rachel

Misschien vind je dit ook leuk:
* 20 random tips voor alle (aanstaande) mama's
* VIDEO: Opvoed tips voor alle mama's en mama's to be
*Dé tips voor alle (Amsterdamse) moeders

- Dit artikel is i.s.m. Stokke tot stand gekomen-

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Martina
  Website: http://www.todayslife.nl/

  Wij hebben ook een stokke stoel, heel erg blij mee! Heel tof die naam gegrafeerd op de achterkant :)

  Naam: jette

  he lieve Rachel,

  een vraagje (voor een volgende Q&A o.i.d). Hoe kijk jij tegen het jonge moederschap aan?
  Zou je bijvoorbeeld ook al tijdens je studie aan een kind hebben kunnen denken (of als je wel al je leeftijd nu had, en nog studeerde).
  Waren alle reacties in je omgeving positief, of vonden sommigen jullie toch te jong?

  liefs,
  Jette

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *