Met de haren op mijn hoofd heb ik een haat-liefdes verhouding. De ene dag ben ik er blij mee en de andere dag vervloek ik het en is het te dik, te veel of te droog. Het enige wat mijn coupe dan nog kan redden is de krultang waarmee ik beachy waves kan maken. Jeweetwel, haar dat eruit ziet alsof je heerlijk hebt geflaneerd op het strand, een duik hebt genomen in de zee en de wind en het zout zijn werk hebben gedaan. In werkelijkheid heb ik dan ruim een half uur mezelf een nekhernia gedraaid met de krultang.

Toen ik een paar weken geleden werd benaderd voor het uittesten van de nieuwe 2-1 stijltangen van BaByliss hadden mijn manen daar wel oren naar. Deze krul- en stijltangen in één beloofden mijn haar op een gezonde en veilige manier te krullen of te steilen. Aan de slag dus!

De Micro Steam stijltang stoomt, steilt en krult. De stoom herstelt de vochtbalans in je haar en sluit je haarschubben waardoor je haar mooi gaat glanzen. Wat ik heel fijn vond aan deze tang is dat het steilen écht heel snel gaat vanwege de brede platen. En 1 keer met de tang over een pluk haar gaan was voldoende en dat is wat je wilt om je haar gezond te houden!

Nu vind ik steil haar mij niet mooi staan dus ben ik snel weer aan het krullen geslagen. Ook dit ging heel rap, maar de combinatie van mijn haar lengte, dikte en breedte van de platen maakte meer slag in mijn haar dan de beachy waves. Wat mij betreft dus de ideale tang als je langer haar hebt en veel steilt of van een losse krul houdt, want dan heb je binnen 2 keer knipperen met je ogen super mooi en glanzend haar!

Ik werd hierdoor wel extra benieuwd wat de BaByliss Fast & Style stijltang met mijn haar zou doen. De tang heeft een ronde buitenkant dus deze leek mij al iets meer geschikt voor de krullen die ik gewend ben te maken. Voor de test steilde ik mijn haar eerst en ook dit ging heel snel. Opnieuw was 1 laag voldoende om een pluk steil te krijgen. Tijdens het krullen kwam ik er al snel achter dat de Fast & Style dé tang is voor mijn haar. Ik kan er gemakkelijk kleine krullen mee maken en het was een verademing hoe snel het gaat vergeleken met mijn oude stylingtool.

image-2017-08-23 (12)

Conclusie? Bij deze nieuwe luxe stijltangen maken gemak en veiligheid voor je haar echt het verschil. Door de hoeveelheid keramiek in de platen is er namelijk geen hoge temperatuur nodig om het gewenste effect te bereiken. De BaByliss Micro Steam is naar mijn mening dé tang om veel en/of dik haar snel te steilen of een losse krul mee te maken. De BaByliss Fast & Style tang is ideaal voor de kleinere krul en om minder dik haar super snel mee te steilen.

Vorige week vond het pers event plaats waar deze 2 tangen werden gepresenteerd. Ik mocht daar aan een groep ambitieuze beauty’s een lezing geven over het vergroten van je online zichtbaarheid. Maar we begonnen de dag met een heerlijke perslunch! We namen plaats aan prachtig gedekte tafels en we kletsen over haar, baby's, trouwen en baarkrukken.

image-2017-08-23 (1) image-2017-08-23 (2) image-2017-08-23 (4)

Tijdens en na de lunch kreeg iedereen de kans om zijn haar bij één van de haarstylisten te laten steilen of krullen en ondertussen druppelde een nieuwe lichting knappe vrouwen binnen; winnaressen van mijn win actie en ambassadors van BaByliss. BaByliss werkt met ambassadors die hun producten mogen testen en daarover content maken en ook zij waren natuurlijk uitgenodigd.

image-2017-08-23 (3) image-2017-08-23 (5) image-2017-08-23 (7)Het was onwijs leuk om deze meiden en vrouwen offline te ontmoeten. We kunnen natuurlijk veel van elkaar zien online, maar toch gaat er niets boven écht contact. Na een kletsje hier en een drankje daar was het mijn time to shine om over mijn online business te praten. Als is er maar 1 iemand die ik heb mogen inspireren om haar droom te gaan volgen dan is mijn missie geslaagd. Na mijn presentatie vond een Q&A plaats. Terwijl mijn haar werd gedaan konden jullie live meekijken via de facebookpagina van De Huismuts en vragen stellen over anything! Mocht je 'm gemist hebben...je kan de live Q&A hier terugkijken!

image-2017-08-23 (9)image-2017-08-23 (8)

Wat een leuke middag was dit zeg! Ik heb alleen maar blije gezichten, mooie kapsels en rijk gevulde goodiebags gezien. Dankjewel BaByliss het was een feestje en eer om jullie special guest te zijn!

Liefs,
Rachel

- Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. BaByliss -

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *