Noem me een ontzettende spuit11, maar mijn leven is toch partij makkelijker geworden met deze ontdekking dat het een blogpost meer dan waard is!

Een paar weken geleden was mijn fiets kapot. Dagen stond ie op de plek waar ik écht niet meer verder kon fietsen zonder dat mijn voorwiel zonder mij verder zou gaan. Wat een gedoe. Toen ik eindelijk besloot de moeite te nemen om uit te zoeken waar in de buurt een fietsenmaker zat (en daarnaar toe te lopen) kwam De Mobiele Fietsenmaker zomaar via Google mijn leven ingefietst. En dat fenomeen vind ik toch zeker iets om geniaal te noemen. Via internet een afspraak inplannen, geen voorrijd kosten en vooral zelf geen moeite hoeven doen. Ach, het leven kan zo simpel zijn.

Dibbes en ik fietsen in ieder geval weer als 2 blije kippen door Amsterdam.

Ohja, ik ben ook tot de ontdekking gekomen dat er door het hele land Mobiele Fietsenmakers zitten. Doe er je voordeel mee.

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *