De macramé trend + toffe winactie!

5

Een potje hier, een plantje daar, hangend aan je plafond. De geknoopte plantenhangers, macramé wandhangers, himmelis en glazenbollen zijn hot! Je hebt vast wel één van deze al een keer gespot online, in woonwinkels, in restaurants of thuis bij een vriend of vriendin. Planten kun je op allerlei manieren stylen om je plekje helemaal eigen te maken.

image-2016-06-05
image-2016-06-05(1)3

Stylingtip: Hang glazen vaasjes op verschillende hoogtes voor een speels effect. Of kies voor grafische lijnen en ga aan de slag met een DIY himmelis voor een geometrisch planten party. Geknoopte plantenhangers in allerlei kleuren en maten zijn perfect om te combineren in elk interieur!

4

Naast de geknoopte plantenhangers heb je ook macramé wandhangers oftewel een geknoopt touw kunstwerk voor aan je muur. Super leuk als decoratie voor boven je bed!

image-2016-06-05(2)

Ben je na deze blog ook zo plantenhanger minded als dat wij zijn? Kom dan naar de macramé-workshop om je eigen planten/wandhanger te knopen bij Brainy Days samen met Pure Poetry. De workshop vindt plaats op vrijdag 10 Juni van 19:00 tot 22:00 uur in de winkel van Brainy Days in Amsterdam.

WIN WIN WIN
Samen met 8 DIY’ers ga je aan de slag en er is ook een plekje speciaal voor jou! Een ticket voor deze toffe workshop kost 55 euro (inclusief materialen, Brainy tote bag en hapjes en drankjes), maar je kan ‘m nu ook winnen!! Reageer via Facebook of laat hieronder een reactie achter en kom vrijdagavond thuis met een zelf geknoopte wall macramé en een berg kennis aan knooptechnieken. Woensdag krijgt de winnaar bericht!

Much love,

6 Comments

 • Jaaaaa wat een toffe actie! Brainy Days is te gek en zo’n workshop zou ik graag willen winnen! Ik heb nog een aantal lege hoeken in mijn kamer en 1 hoek zou ik graag willen vullen met wat plantenhangers, dus dit zou perfect zijn! En hóe leuk als ik het dan ook nog eens zelf kan maken:)!

 • Eva zegt:

  Net verhuisd van Haarlem naar Amsterdam en ingetrokken bij mijn vriend en zijn plantenverzameling .. ik leer heel graag hoe ik een plantenhanger kan knopen zodat er een paar planten de lucht in kunnen!

 • Lisanne Spaans zegt:

  Zoo tof deze macramé trend!!! Een wall hanger geeft gelijk sfeer in huis! Ik zou graag willen leren hoe je dit zelf kunt maken!

 • Thirza zegt:

  Whaaaa ja tuurlijk doe ik mee! Ben zelf begonnen met macramé maar moet nog een hoop leren! Spannend duimen maar!

 • Judith zegt:

  I’m in! Zowel boven mijn bed als de wand naast m’n bed zijn nog vrij, dus de wallhanger krijgt sowieso een mooi plekje :-)

 • Anna Marie zegt:

  Macramé Macramé such a nice artisanian way of combining pieces out of nature into handcrafted items.
  I would love to learn the basics to reuse and recycle old fabrics and give them a new purpose.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments