Het wilt nog weleens voorkomen dat men het verschil tussen een Huismus (let op: zonder t) en een Huismuts door elkaar haalt. De definitie van een Huismus? Dat is toch veelal iemand die het liefst thuiszit, een dekentje op de bank verkiest boven een feestje en in het weekend gelukkiger wordt van een kop thee dan van een goed glas wijn. Wie mij een beetje kent weet dat ik mij hier (nog) niet mee kan identificeren. Behalve wanneer ik niet lekker ben. Maar dat komt gelukkig niet zoveel voor.

De naam Huismuts staat voor mij daarom haaks op wat een Huismus is en daar zit 'm dan ook de grap in. Een gelijkenis is er ook heus wel hoor; we maken van ons huis nou eenmaal graag de fijnste en mooiste plek op aarde!

Maar dat ik daarnaast ook veel tijd buiten de deur doorbreng viel ook zonnebrandmerk Vision op. Of zouden ze mijn ode aan de zomer blogpost hebben gelezen ;-). Anyway, ze vroegen mij samen met 7 anderen (waaronder Jelka van Houten, Vivian Reijs en Krystl) bij te houden hoeveel tijd we eigenlijk in de zon doorbrengen. Het doel? Geconfronteerd worden met het feit dat je vaker onbeschermd onder de zon bent dan dat je er eigenlijk bij stil staat. En dus kregen wij een GoPro op onze borst gedrukt...

Waarin Vision zich onderscheidt ten opzichte van andere zonnebrandmerken is de All day Sun Protection met LyphaZomeTM technologie. De wie? Ik was er voorheen ook nog niet bekend mee, maar weet het jullie nu uiteraard haarfijn uit te leggen!

IMG_0720

LyphaZomeTM technologie houdt in dat 80% van de ingrediënten die in de zonnebrand zitten in je huid dringen waardoor je huid van binnenuit wordt beschermd. Om de zoveel tijd wordt er een stofje afgegeven  en daardoor ontstaat er een gereguleerde afgifte van stoffen tussen de huidcellen. Waar veel zonnebrandmerken alleen de oppervlakte van de huid beschermen dringt Vision diep in de huid om zodoende de huid continu te voeden, te herstellen en te beschermen. Resultaat? Je bent langdurig beschermd tegen de zon.

En dan presenteer ik jullie nu mijn eigen "Vision presenteert Rachel Siwaletti Onder De Zon"  :-D

Ben je niewsgierig naar de hele video? Kijk dan hier!

Have a sunny summer lieve Huismutsen!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *