De Huismuts <3 Wonen met LEF

Unknown1

Dat De Huismuts een crush heeft op Wonen met LEF is niks nieuws. Deze webshop staat bomvol met stoere en unieke woonaccessoires en meubels. Regelmatig wip ik online even langs voor inspiratie, om te ‘window’ shoppen of om iets nieuws aan te schaffen. En dat laatste was nu het geval. Een bezoek brengen aan deze webshop en vervolgens met lege handen vertrekken is nou eenmaal héél moeilijk ;-).

Ik was al lange tijd op het marmeren bijzettafeltje van Zuiver aan het azen en ons nieuwe huis gaf mij een vrijbrief om toe te geven aan deze liefde. Hoe kan je niet vallen voor het ronde marmeren blad i.c.m. de houten poten?
Unknown2Unknown1
Het bijzettafeltje is verkrijgbaar in 3 formaten en ik ben voor de laagste versie gegaan. Hier check je de andere formaten.

Verder stond er op mijn wishlist de lichtslinger van House Doctor. In mei 2014 schreef ik er al over (zie hier) en sindsdien kreeg ik ‘m niet meer uit mijn hoofd. Toen de bank op zijn plek stond was dan ook meteen duidelijk waar die moest komen; tussen de bank en de muur om ook dat hoekje gezellig te verlichten. Maar eigenlijk maakt het niet uit waar je ‘m hangt want de lichtslinger doet het al-tijd goed!!

Unknown
Unknown123

En tot slot wilde ik variatie aan de eettafel brengen en dus koos ik voor deze stoere leatherlook stoel. De stoel is gloednieuw, maar wel in een vintage jasje gestoken en dat maakt ‘m zo leuk! Hoe gaaf is deze stoel trouwens ook als bureaustoel?

image-2016-02-18
Unknown3

Door op de roze linkjes te klikken kom je uiteraard uit bij alle producten en ook al ben je niet naar deze producten opzoek sla dan Wonen met LEF sowieso op in je collectief geheugen. Het gaat je nog een keer van pas komen als je je keuken een kleine touch up wilt geven, een origineel cadeautje zoekt, een frisse wind door je woonkamer wilt halen (of welke kamer dan ook) en vergeet de kids collectie ook niet te checken.

Binnen no-time je winkelmandje vol? Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb.

Liefs,
Rachel

 

 

 

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments