Nou wil ik niet zeggen dat baby's mij de laatste tijd om de oren vliegen, maar zo hier en daar worden er in mijn omgeving toch steeds vaker baby's geboren. Logisch, uiteindelijk gaan toch de meeste eierstokken klapperen. Leuk voor die klapperende eierstokken, maar ik sta elke keer weer voor de vraag welk stunning cadeau ik nu weer kan geven. De slabber waarmee mini beweert dat zijn papa de leukste van de wereld is kennen we nu wel. De luiertaart kan ook niet echt meer origineel genoemd worden en kleertjes, die zou ik het liefst zelf kopen. Zo makkelijk is het dus nog allemaal niet. Om het jou en mezelf de volgende keer wat makkelijker te maken heb ik de 3 ALLER leukste cadeau's op een rijtje gezet:


#1 Lott. initial ketting

Hoe leuk is het om als kersverse moeder een kettinkje te krijgen met de eerste letter van je spruit? Ik heb dit kettinkje vorig jaar aan mijn zus cadeau gegeven met de letter 'm' van Marley (haar kleine spruit). Weliswaar voor haar verjaardag, maar ze draagt het kettinkje nog elke dag met trots.

Schermafbeelding 2015-04-01 om 14.24.52

Prijs: 49,95 euro
Materiaal: 925 silver of gold rosé plated
Te koop: o.a. bij Jewelz & More


#2 Slaapzak

Als je dacht dat een slaapzak niet origineel zou zijn dan heb je deze nog niet gezien. Mijn hemel, wat zoet!
Dit is mijn persoonlijke favoriet, maar je hebt ze ook in een haai, beer en zeemeermin patroon.

electrik-kidz-slaapzak-ruler

Prijs: 39,95 euro
Materiaal: 100 % biologisch katoen en verf op waterbasis
Te Koop: minisonly.nl


#3 The birth poster

Met dit cadeau scoor je 100 punten én tranen gegarandeerd.
Geef naam, gewicht, lengte, geboortedatum en het tijdstip waarop de ukkepuk geboren is door en zij maken voor jou een persoonlijke poster waarop de lengte van de afgebeelde baby exact zo groot is. Onderaan de poster staan de overige gegeven vermeld. Isn't it lovely?

english_continuous_line1_1024x1024

Prijs: 65 euro (+10 euro verzendkosten)
Materiaal: High quality poster paper (formaat: 50x70)
Te Koop: The Birth Poster


Hier moet je vast even mee vooruit kunnen, toch? Heb jij nog leuke ideeën laat ze dan vooral achter in de comments!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Agnes
  Website: http://www.fikamagazine.com

  Wat een ontzettend goede ideeën! Heb binnenkort een kraamcadeau nodig en nummer 3 lijkt me perfect! :-)

   Naam: Rachel

   Ah leuk dat ik je heb kunnen inspireren Agnes!! :-)

   Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *