Christmas table decoration

Weet jij al hoe je dit jaar je tafel gaat dekken? Ik ga denk ik voor een zwart tafelkleed, wit servies, gouden accenten en servetten met een grafisch printje! Maar misschien past dat wel helemaal niet bij jouw interieur of stijl. Hieronder een aantal ideeën voor een simpele, niet al te hysterische, maar wel feestelijke kersttafel.  Want tijdens kerst kunnen we ook van een mooi gedekte tafel heerlijk eten ! ;-)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip:
– Kies een basiskleur en daarnaast max 2 kleuren waarmee je decoreert
– Strooi voor een extra feestelijk tintje wat confetti over de tafel. Je kan deze gemakkelijk zelf maken door bijvoorbeeld gouden vellen te kopen en deze te perforeren. De inhoud strooi je vervolgens over de tafel :-)
– Lange kaarsen op tafel zijn mooi, maar niet altijd handig. Je kijkt al snel tegen een kaars aan. Steek ze daarom een tijdje voordat de gasten komen al aan zodat de kaarsen al een beetje opbranden en je er overheen kan kijken.
– Plaats bij elke bord een leuke naamkaart houder. Kijk  hier voor inspiratie!

Leuk hoor een mooi gedekte tafel, maar hoe moet alles ook alweer staan?

informal_+table_setting_diagram_instructionsFormal2BTable2BSetting

 

Beeld//1+2.thegoodhousekeeping 3.mediacache 4.themodernproper 5.urbancrafter 6+7.myscandinavianhome
8.pinterest 9.volang 10. flickr 11. stylizimoblog 12. godegrunner 13. statigr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments