Nu ik zo eens terug denk heb ik al een tijd geen havermout gegeten als ontbijt. Ik at het zoooveel dat ik er even klaar mee was. Ik heb in de tussentijd geëxperimenteerd met verschillende soorten granola’s, boekweit, quinoa (gepoft en gekookt) en noten. Allemaal ontzettend lekker, gezond en veelzijdig. Maar vanmorgen maakte ik weer eens een snel kommetje havermout. And i’m back! Want wat is havermout toch lekker. Ik at het ongeveer 3 uur geleden en ik begin nu pas weer een beetje trek te krijgen. Anders dan met yoghurt of crackers.

Om dit ontbijt een extra boost te geven eet je er passievrucht bij. Ontzettend lekker door de fris zoete smaak en super gezond door de hoeveelheid vitamines, vezels en mineralen!

Nodig voor 2 personen

  • 80 gr havermout
  • 400 ml melk naar keuze
  • 1 el honing
  • 1 tl kaneel
  • 4 passievruchten
  • 1 banaan

Zo maak je het

1. Verhit de havermout en melk in een kleine pan en blijf goed roeren. Breng op smaak met honing en kaneel.

2. Verdeel de havermout over twee schaaltjes. Snij de banaan in plakken, de passievruchten door midden en leg op de havermout.

Eet smakelijk!

Psst...wil je dagelijks op de hoogte blijven van de lekkerste recepten? Bekijk dan mijn website en volg mij op social media!

Beaufood website
Facebook
* Instagram
Twitter

Liefs,
Bo

 

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *