Bo’s strawberry cheesecake smoothie

IMG_3750-1050x787

Samen met Pauline (Uitpaulineskeuken) en een stel mede-foodies zit ik een insiderteam waarbij ieder een lekker recept maakt met Hüttenkäse. Samen met dit insiderteam ging ik aan de slag met een mystery box vol ingrediënten die we thuis kregen gestuurd. Ieder lid kreeg andere ingrediënten maar allemaal werk je met Hüttenkäse.

So i did!

Ik ben erachter gekomen dat je echt bijna álles kan met deze jonge kaas. Door de zacht, romige textuur en lichte smaak past dit product in heel veel lekkere recepten. En bij de woorden licht, zacht en romig en de ingrediënten uit het pakket dacht ik meteen aan.. cheesecake! En dan geen cheesecake waar je een uur op moet wachten, maar eentje waar je binnen twee minuten van kan genieten..

IMG_3751-1024x768

Nodig voor twee kleine glazen

  • 200 ml melk
  • 3 el Hüttenkäse
  • klein banaantje
  • 6 aardbeien
  • 1 tl honing
  • 2biscuitjes

Zo maak je het

1. Blend de banaan, honing, melk en Hüttenkäse tot een romige smoothie. Schenk 1/3 hiervan in een glas en zet apart.

2. Voeg de aardbeien toe aan de blender en blend wederom tot een smoothie.

3. Verdeel de roze smoothie over twee glazen. Verdeel daaroverheen de witte smoothie. Top de smoothie af met verkruimelde biscuitjes.

Geniet!

Psst…wil je dagelijks op de hoogte blijven van de lekkerste recepten? Bekijk dan mijn website en volg mij op social media!

Beaufood website
Facebook
* Instagram
Twitter

Liefs,
Bo

 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments