Ik houd echt enorm veel van salades en ik eet ze dan ook graag als lunch. Geitenkaas en serrano ham blijven mijn favoriete ingrediënten, maar het fijne aan salades is dat je er natuurlijk bijna alles aan toe kunt voegen. Wil je een salade meenemen als lunch voor op werk? Maak dan thuis alvorens een mix van ingrediënten klaar in een afsluitbaar bakje en neem daarnaast een zak sla mee. Of ren even langs een 'to go' shop en koop een zak onderweg. Op je werk is het dan alleen een kwestie van mixen en je hebt een verse salade! En eentje die vaak veel goedkoper en lekkerder is dan een kant en klaar salade uit de winkel.

Wat heb je nodig voor een maaltijdsalade: - Een zak gemengde sla - 250 gram geitenkaas - 4 plakken serrano ham - 1/2 rode ui - Een stuk of 7 verse dadels, ontpit en gehalveerd - Een handje amandelen - 1 eetlepel honing als dressing - Optioneel: een eetlepel goji bessen
salad

Bereiding To Go: laat de sla gewoon in de zak en meng alle overige ingrediënten samen in een afsluitbare bak. Halveer de serrano ham eventueel, verkruimel de geitenkaas, snijd de ui etc Tip: niet genoeg aan deze salade? Eet er dan gewoon een broodje bij. Bij de meeste bakkers (ook op centrale stations) kun je tegenwoordig spelt of boekweitbroodjes kopen. Meer snel klaar te maken recepten? Kijk dan even hier!

Liefs, Bo

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: SOCIALMONKEE
    Website: http://www.socialmonkee.com/index.php?af=123516768

    Hoi
    \ sinds ik goji neem elke dag voel ik mezelf veel beter in mijn energie

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *