Als je net als ik in de winter maar moeilijk je bed uitkomt omdat het buiten zo donker en koud is heb je wel iets nodig om jezelf mee uit bed te lokken. En voor mij is dat op dit moment mijn lievelingsonbijt; Rozemarijn crackertjes met avocado, geitenkaas en honing. Samen met een klein schaaltje yoghurt met bijenpollen, kokosblokjes en een eetlepel havermout. So good! De crackers zijn van Wasa en ze zijn goddelijk. Naast rozemarijn zit er ook een snufje zeezout in. Ik zou liegen als ik zeg dat ik er nooit ook eentje eet met een laagje Nutella erop…

Nodig voor een eenpersoons ontbijtje

  • 2 crackers – met rozemarijn en zeezout dus
  • 2 el zachte geitenkaas
  • snufje zwarte peper
  • 1 el honing
  • 1/2 avocado – in plakjes

& on the side

  • 150 gr yoghurt
  • 1 el kokosblokjes – suikervrij
  • 1 el bijenpollen
  • 1 el havermout
  • en een appeltje voor onderweg :)

IMG_0204-1024x683

Zo maak je het

Beleg de cracker met geitenkaas, avocado en sluit af met een snuf peper en wat honing.

Schenk vervolgens (heel verrassend) de yoghurt in een klein schaaltje en top af met de andere ingrediënten.

Voordat ik aan mijn ontbijt begin start ik de dag met een citroenshot. Knijp daarvoor het sap van een halve citroen uit in een glaasje en schenk er een beetje lauwwarm water bij. Deze shot helpt je lichaam beter opstarten en stimuleert je vetverbranding!

Psst...wil je dagelijks op de hoogte blijven van de lekkerste recepten? Bekijk dan mijn website en volg mij op social media!

Beaufood website
Facebook
* Instagram
Twitter

Liefs,
Bo

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *