Mijn hart loopt over van liefde. Vorige week (5 januari) organiseerde ik mijn eerste lezing en meet & greet. Maanden geleden nodigde The Hoxton mij uit om te spreken en gaf mij hierbij de kans om mijn lezers en kijkers te ontmoeten. Vorige week was dan ineens de dag daar dat meer dan 50 knappe, lieve, slimme en gedreven vrouwen voor mijn neus stonden om mijn verhaal te horen. A dream came true...

Ik geloof écht dat elke dag een nieuw begin is om te worden wat je wilt worden. Of dat nou op persoonlijk of zakelijk vlak is. En daarmee trapte ik mijn lezing dan ook af.

DREAM BIGStART SMALLBUT MOST OF ALLJUST START NOW!

Aan de hand van mijn verhaal legde ik uit dat je alles kan worden wat je wilt worden. Het valt en staat met je mindset, je personal branding en een aantal tips die je helpen op weg naar (online) succes. Het was een feestje om te doen en mijn hart maakte een sprongetje bij alle enthousiaste reacties. Al was het maar 1 iemand geweest die ik op weg kon helpen, kon motiveren of enthousiasmeren om haar tanden ergens in te zetten dan was ik al super happy. Maar dat er zoveel lieve reacties kwamen maakte mijn missie méér dan geslaagd.

Rachel_Marilyn_FB-6Rachel_Marilyn_FB-4
Rachel_Marilyn_FB-19
Rachel_Marilyn_FB-11
Rachel_Marilyn_FB-41
Rachel_Marilyn_FB-28

Bij een event hoort natuurlijk ook een goodiebag en ik ben trots op ieder product dat erin zit en dat ik op deze manier mijn favorieten met alle aanwezige toppers kon delen.

Rachel_Marilyn_FB-42

Wat zat er in de goodiebag?

Brainy Days
Brainy Days is één van mijn favoriete webshops. Mijn keuken staat vol met Brainy Days items en ook her en der door het huis kom je overal Brainy accessoires tegen. Eigenaresse Vera maakte voor de goodiebag te gekke pakketjes die bestonden uit een kaart, een kortingsvoucher en een gouden palmboom spoon. Want ja, dat moet je gewoon hebben in je leven.

Rachel_Marilyn_FB-35

Essie
Mijn koelkast staat vol met Essie (mijn koelkast ja, haha). Ik heb mij ooit laten vertellen dat dit goed is voor je nagellak. Enfin, een nagellak van Essie dus. Tijdens mijn lezing had ik het over de eerste online indruk, die moet kneiter sterk zijn. Maar laten we de eerste indruk in real life ook zeker niet vergeten. Voor iedereen daarom een Essie nagellak om de handen wat kleur te geven tijdens deze grauwe winterdagen.

Rachel_Marilyn_FB-36

Obrigado
Met trots ben ik sinds kort ambassadeur van Obrigado. Obrigado is 100 % natuurlijk kokoswater. Het is dus geen concentraat en er zijn ook geen suikers toegevoegd. Sterker nog, het kokoswater is  -daar komt ie, een heel duur woord- met een gepatenteerd extractie methode zonder blootstelling aan lucht of licht uit de kokosnoot onttrokken. Je drinkt dus puur het water uit de kokosnoot, maar dan handig uit een flesje. Én lekker dat het is! Voor mij, als niet water drinker, is dit hét alternatief!

Rachel_Marilyn_FB-30

JIP.
Ohhhhh wie kent ze niet? De lieve, grappige, ontroerende en altijd pakkende gedichtjes van JIP. In de goodiebag zat het boek van JIP. Hét boek die je helpt om jouw grote droom te realiseren. Het boek inspireert en motiveert in de vorm van uitdagingen en gedichten. Do i need to say more?
Super leuk ook om cadeau te geven en sloot perfect aan bij mijn lezing.

Rachel_Marilyn_FB-33

Ouders van Nu
Sinds het begin van mijn zwangerschap heb ik een te gekke samenwerking met Ouders van Nu! We hebben allemaal me-time nodig en als mama zijnde is een moment voor jezelf goud waard. Dus het magazine van Ouders van Nu mocht uiteraard niet ontbreken!

Rachel_Marilyn_FB-32

DELETE
Al jaren zwéér ik erbij; waxen! Het is misschien heel even een drempel waar je overheen moet, maar geloof mij dat het die drempel nemen meer dan waard is. Elke maand bezoek ik DELETE voor een Brazilian. Omdat ik iedereen wil laten ervaren hoe fijn het is om 3 weken achtereen zo smooth as satin te zijn tussen je benen gaf ik een gift cheque voor een Brazilian bij DELETE. Tout bekend Nederland bezoekt maandelijks DELETE dus dit is the place to be voor een snelle, professionele en uiterst zorgvuldige behandeling.

Rachel_Marilyn_FB-34

Sommige dagen wil je over en over beleven en dit was zo'n dag. Het was zó leuk om iedereen zijn dromen, doelen en ambities te horen, te kletsen over bloggen en vloggen en te praten over deze te gekke tijd waarin wij leven waarin alles mogelijk is! Mijn lieve vriendinnen waren aanwezig, familie, Willem en uiteraard Pip! Zij was het mooiste uitzicht dat ik kon hebben. Helemaal achterin de zaal zat ze 45 min lang muisstil naar mij te luisteren. Na mijn lezing was het tijd om te snacken, ook een groot onderdeel van mijn leven.

Rachel_Marilyn_FB-15Rachel_Marilyn_FB-16Rachel_Marilyn_FB-51
Rachel_Marilyn_FB-55
Rachel_Marilyn_FB-66
Rachel_Marilyn_FB-53
Rachel_Marilyn_FB-26
Rachel_Marilyn_FB-37
Rachel_Marilyn_FB-64
Rachel_Marilyn_FB-12
Rachel_Marilyn_FB-45 Rachel_Marilyn_FB-67
Rachel_Marilyn_FB-3
Rachel_Marilyn_FB-20Rachel_Marilyn_FB-69

Mijn dank gaat uit naar iedereen die erbij was, dankjulliewel voor het vertrouwen! Dankjewel The Hoxton dat dit event mocht plaatsvinden in het coolste hotel van Amsterdam. Dankjewel Brainy Days, Essie, Obrigado, JIP, Ouders van Nu en DELETE dat jullie deze te gekke goodiebag mogelijk hebben gemaakt. Dankjewel Marilyn voor de prachtige foto's die je hebt gemaakt, en jij, die dit nu leest, dankjewel voor het bezoeken van mijn blog want zonder lezers was dit er überhaupt nooit van gekomen en tot slot, dankjewel mijn liefste voor je steun, engelen geduld en begrip wanneer je de afgelopen jaren voor de honderdste keer onze quality time ingeruild zag worden voor mijn computer. But hey, WE ARE GETTING MARRIED (!!!) WOOHOO!

Rachel_Marilyn_FB-74

THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS THANS THANKS THANKS!

X,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Souraya | Binti Home Blog
  Website: http://Www.bintihomeblog.com

  Wauw lieve Rachel wat een prachtige blogpost. Alsof je het mij zelf verteld :) het is je zo gegund omdat je helemaal jezelf bent, een hart van goud hebt en simpelweg heel goed bent in wat je doet. Op naar nog meer succes en liefde… nu tijd voor wat quality time ;) liefs!

  Naam: Lotte
  Website: http://www.lottesuzanne.nl

  Wauw, Rachel. Als ik de foto’s zo terug zie, is het net als of ik er weer bij ben. Wat was het té gek! Het mooie vond ik, was dat je zo ‘echt’ bent. Dat wat je laat zien in je vlog’s en op je blog, dat is wie jij bent. Je inspireert anderen en dat is toch het aller mooiste wat er is? Nogmaals, THANKS voor deze te gekke lezing/meeting. Je bent een heerlijk mens! En ik hoop je echt nog vaker te spreken :-)

  Naam: Jacqueline

  Wat een leuke post! Ik word er helemaal blij van :-) ik volg je sinds een paar maanden (in je statistieken kan je vast zien dat je óók in Berlijn gelezen en gekeken wordt haha) en hou zo van de vrolijkheid en vibe van je video’s. Ga alsjeblieft zo door!

  Naam: Kiki
  Website: http://www.interiortales.com

  Erg leuk verslag & wat kijkt iedereen vrolijk & blij! Superleuk om te lezen en te zien, inspirerend! Hopelijk kan ik er ook een keer bij zijn. Oh en je schoenen…fantastisch :) ga zo door!

  Naam: Aileen
  Website: http://www.prettybusiness.nl

  Wat super leuk om te lezen. Wat ben je toch ook een prachtige vrouwe om te zien.

  Naam: Carina
  Website: http://www.betondeco.nl

  Wauw! Super leuk om te lezen Rachel! En wat een mooie foto’s!

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *