Vorige maand gingen Willem, Pip en ik met vakantie naar Portugal! Het was niet de eerste keer dat we met vakantie gingen en daarom wist ik dit keer precies wat handig was om mee te nemen. Ik zou De Huismuts niet zijn als ik deze tips niet met jullie zou delen ;-). Hopelijk kunnen jullie binnenkort net zo onbezorgd op vakantie als dat wij zijn gegaan. En mocht je zelf nog handige tips of producten hebben? Let me know door een reactie hieronder achter te laten of via Facebook/Instagram natuurlijk!

Al mijn favoriete producten kan je hier terugvinden!

En hier vind je specifiek alle producten die ik in de video heb genoemd:

Is een product uitverkocht? Check dan mijn favorieten pagina voor de alternatieven die ik heb gegeven!
Toilettas
Snoozebaby
Koffer
NAÏF babycrème
NAÏF babywasgel
* NAÏF bodylotion
Manicureset
VSM verkoelende gel
Zonnebrandmousse
Olvarit babyvoeding
Bikinibroekje
Puckababy slaapzak
Babyzen YOYO buggy
Babyfoon

Liefs,
Rachel

Wellicht vind je dit ook leuk?
- Mijn 20 random tips voor alle (aanstaande) mama's
- Opvoedtips voor alle mama's/mama's to be
- Pip haar voedingsschema vanaf 4 maanden tot 10 maanden

- Deze video is tot stand gekomen i.s.m. Wehkamp -
Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *