Afl 6. Eetkamer struggles en de keuken upgraden!

image-2016-02-28

Yay! Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe aflevering van De Huismuts home make-over <3.

In deze nieuwe aflevering laat ik jullie kennis maken met Kleurbeleefje, verander ik de eethoek, krijgt de keuken een upgrade én kijk ik naar de aflevering van Eigen Huis & Tuin waarin ik vertel over dé nieuwe trend voor komend seizoen.

Het volledige Eigen Huis & Tuin fragment vind je trouwens hier en klik hier voor meer afleveringen over mijn verhuizing en de styling van mijn huis!

Liefs,
Rachel

 

 

8 Comments

 • Daan zegt:

  Wat ook mooi kan zijn is de muur die je wilde verven; voor de helft te verven. Maar dan niet recht, maar met uitlopende vegen. En dan in die kleur groen. De bovenste helft is dan gewoon wit; en dan kan je daar toch nog iets groens hangen:-)

  • Rachel Rachel zegt:

   Hi Daan! Wat grappig, het idee was inderdaad ook om een half painted wall te maken! In de montage heb ik dit er alleen uitgelaten omdat de video anders te lang werd. Wij gaan waarschijnlijk het bovenste gedeelte groen verven omdat dan de glazen plantenhangers beter tot zijn recht komen :-).

 • Nova zegt:

  Hi! Ik ben helemaal weg van je interieur! In een eerdere video vertelde je dat je de tafel bij ikea vandaan had, ik kan hem alleen op de site nergens vinden? Heb ik het verkeerd gehoord?

  Groetjes

  • Rachel Rachel zegt:

   Hey Nova, ah thanks! Ja klopt, hij is van IKEA. Maar ik heb begrepen dat deze niet meer wordt verkocht (??). Geen idee waarom niet want ik krijg er zooooveel vragen over haha!

 • Nikki zegt:

  Oh, ik vind jou leuk! En wat een tof huis! :) *volgt

 • Helen zegt:

  Hoi Rachel, waar heb je het op maat gemaakte bankje besteld? Heel leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments