In januari heb ik 26 kaarsjes uitgeblazen en daarmee voel ik mij nog piepjong. De wereld ligt aan mijn voeten, ik zou nog alles kunnen worden wat ik wil (oké, bijna alles) en ik kan nu nog keuzes maken vanuit mijn gevoel. Word ik er gelukkig van ? GO! Word ik er niet gelukkig van? HO! Nog even hoef ik niet rekening te houden met het aflossen van een hypotheek of het zorgen voor een kleine ukkepuk. Ik voel mij als een spring in het veld, volledig vrij om de koers van mijn leven te bepalen en i'm fucking enyoing it! 

In de 4 magische jaren voor The Big 30 zijn er nog een aantal dingen die ik gedaan wil hebben. Door ze op te schrijven worden doelen realistisch en heb je daadwerkelijk iets om af te strepen. Vind ik fijn.

Nou, komt ie:

Voor mijn 30e...

1. Heb ik Indonesisch leren koken van papa.
Een indo die niet kan koken? Hoe ga ik dat ooit aan mijn kinderen verkopen?

2. Ben ik naar Ultra Music Festival in Miami geweest.
Ongegeneerd housen en van god los gaan zonder dat iemand zich afvraagt wat die ouwe disco daar doet.

3. Heb ik eindelijk een killerbody gecreëerd.
Ik ben vaak op weg hoor, maar verder dan dat kom ik niet. De 80/20 regel wordt 60/40, 50/50 en voor ik het weet 20/80 als je begrijpt wat ik bedoel.

4. Heb ik een week lang in een huisje op het strand met vriend en hond niks gedaan.
En dan echt niks! Hooguit over het strand wandelen en boeken lezen. Voor je het weet zit je in hetzelfde huisje met vriend, hond en kind. Ook leuk, maar nu nog even niet.

5. Ben ik voor onbepaalde tijd naar het buitenland gegaan.
Yes. Check! Bijna dan. Rond november gaat het avontuur beginnen. Willem en ik gaan dan richting Zuidoost-Azië en verder staat alles nog open. Het wordt géén in-zo-kort-mogelijke-tijd-zoveel-mogelijk-bezienswaardigheden-wegvinken-reis, maar de reis staat in het teken van nieuwe culturen ervaren, daar de tijd voor nemen, ergens voor lange tijd blijven en weer verder gaan als wij daar zin in hebben. Misschien bezoeken we in 6 maanden wel 5 landen of misschien in 8 maanden maar 3. Who knows. We zullen zien waar de wind ons brengt.

6. Heb ik eindelijk die yoga oefeningen onder de knie.
Tot op heden doe ik maar wat. Althans, dat gevoel heb ik. En volgens mij is het ook zo want zodra de docent mij in de juiste positie  heeft gebracht sta ik ineens een stuk minder comfortabel.

7. Rijden we in onze Foodtruck kriskras door het land.
Mensen op festivals en food events laten genieten van de allerlekkerste streetfood die wij tijdens onze reizen zijn tegengekomen. Zo heb ik in oktober in Brazilië Acarajé gegeten en sindsdien, kan ik nergens anders meer aan denken.

@ Heb jij nog dromen die je voor een bepaalde leeftijd uit wilt laten komen?

DREAM BIG. GET BIG.

Liefs,
Rachel

 

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *