6 weken na de bevalling, hoe gaat het nu?

Het gehele ouderschap hangt van clichés aan elkaar en ik kan nu bevestigen dat ze ook stuk voor stuk ZO waar zijn. En om maar meteen met de deur in huis te vallen; wat gaat de tijd snel!

Mijn kraamtijd zit erop en oh oh wat was het fijn. Tijd voor een terugblik!

Heb je zin in nog meer babytalk? Klik dan hier om te zien welke kleertjes ik voor Pip hebt gekocht, hoe de kinderwagen eruit ziet of lees bijvoorbeeld wat ik zo heb gemist tijdens mijn zwangerschap!

Liefs,
Rachel

 

2 Comments

  • Danielle zegt:

    Ik vraag mij af hoe je “het slapen” van Pip geregeld hebt? Lag ze de eerste tijd in je kamer? In een wiegje of co-sleeper? En ligt ze nu ook op de kamer erbij?
    Geen idee hoe ik dat over 7 mnd wil gaan doen met mijn baby!

    • Rachel Rachel zegt:

      Hi Danielle! Pip ligt in een wiegje op onze kamer :). Ze is vandaag 2 maanden oud en nu willen we haar gaan laten wennen aan haar bedje op haar kamer. Ik had voor mezelf besloten dat ik haar in het wiegje naast mij liet slapen zolang ze nachtvoeding nodig had. Nu slaapt ze sinds een week door dus moet ik eraan gaan geloven hihi ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments