HOERA! Mijn eerste stukkie in de reeks van vele stukkies over trouwen die nog gaan komen is hierbij officieel. Rete-spannend overigens want hetgeen altijd in mijn hoofd zat wordt beetje bij beetje #therealshit.

Ben je benieuwd hoe ik ten huwelijk ben gevraagd of waar het feest van de liefde zich gaat afspelen? Kijk dan even hier. En dan nu hetgeen waar ik de afgelopen week druk mee ben geweest...ideeën verzamelen voor het aanzoek aan mijn bruidsmeisjes! Wie, hoe, wat en waar weten ze zelf nog niet, maar dat zal niet lang meer duren ;-).  In willekeurige volgorde zijn deze ideeën een aantal van mijn favorieten:

1. Herinneringskistje
Koop een houten kistje bij de XENOS of Action, verf deze eventueel in de themakleuren van de grote dag en schrijf of verf aan de binnenkant die oh zo belangrijke vraag. In het kistjes stop je foto's en herinneringen van jullie samen. En om het geheel helemaal af te maken leg je bovenop een brief of kaart met een mooi verhaal over jullie vriendschap en de reden waarom je haar als bruidsmeisje vraagt. Dit aanzoek zal jij, maar vooral zij op deze manier nooit meer vergeten!

Leuk; de inhoud van ieder bruidsmeisje is natuurlijk geheel anders. Laat de voorpet maar beginnen!

f398968685277044fb28e0e77d9dc94b

2. Gepersonaliseerde tas
Organiseer een lunch of diner voor je besties en hang aan elke stoel deze linnentas waar haar naam opstaat. Uiteraard is de bridesmaid survival kit gevuld met verwen producten en je shopt 'm hier!

il_570xN.683541759_6nuv

3. Puzzel
Wanneer je jouw aanzoek zo kan plannen rondom de feestdagen is een 3e kerstdag met vriendinnen nu extra bijzonder. Hoe cute zijn deze pakketjes onder de boom? Uiteraard kan je ook zelf een gelegenheid creëren waarbij je deze bijzondere vraag of deze leuke manier kan stellen. De puzzel shop je hier!

Bridesmaid-Jigsaw-by-Lou-Brown-Designs

4. Gedicht
En om even rondom de feestdagen te blijven hangen...organiseer een Sinterklaasavondje voor je vriendinnen en verpak de boodschap in een gedicht die je zelf aan ze voorleest.

5. Pop me!
Organiseer een diner voor je vriendinnen en zet op hun bord dit lieve, kleine, schattige doosje. Door de ballon met het speldje kapot te prikken kunnen ze het opgerolde briefje met de boodschap eruit vissen. Super cute! Je shopt 'm hier.

1fa8eb24dd9a035c2f0473de93413cb0

Ben je benieuwd hoe het aanzoek naar mijn bruidsmeisjes eruit gaat zien? Abonneer je dan hier op mijn YouTube kanaal en ben als eerste op de hoogte zodra het hoge woord eruit is ;-).

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Nicole
  Website: http://www.taartenvannicole.jimdo.nl

  Leuke manieren! Die met de ballon vind ik ook leuk om een kleinkind / neef / nicht op komst aan te kondigen.. met z’n alle aan tafel en dan iedereen zo’n doosje. Zie het al voor me ;-)

  Naam: Sylvia
  Website: http://www.princesses.nl

  Echt hele leuke ideeen zeg! Hoe komt iemand erop? Nu ben ik zelf totaal niet creatief dus ben ik super blij met deze tips. Ik wil 3 bruidsmeisjes vragen. Mijn beste vriendin, zus en schoonzus. Wel zo leuk om deze op een originele manier te vragen. Ik vind de ballon denk ik toch het leukst, of toch de puzzel. Ach ik heb nog even, mijn bruiloft is pas in juli 2017!

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *