Amsterdam bruist van hotspots en te gekke bezienswaardigheden. Er is genoeg te doen voor een heel jaar vertier! Maar dat gigantische aanbod maakt ook dat je soms niet weet waar je het zoeken moet. Voor jouw ultieme dagje Amsterdam heb ik daarom 4 activiteiten op een rijtje gezet waar je de ballen uit je broek lacht, je geduld op de proef wordt gesteld of wat de spanning in je vriendengroep doet stijgen.

Een handig en overzichtelijk rijtje voor iedereen die de meeste musea wel hebben gezien of even toe zijn aan écht iets anders.

 1. Room Escape Amsterdam
  Samen met jouw familie, vrienden of collega’s wordt je in een kamer opgesloten; de escape room. Heb je last van claustrofobie? Houd je koppie er dan zeker bij want hoe sneller je raadsels en clues oplost én goed samenwerkt, hoe eerder je jezelf kan bevrijden! Er zijn in totaal 8 verschillende kamers met elk een ander thema. Hier kan je de verschillende thema’s van de kamers bekijken en samen met jouw groep besluiten in welke kamer jullie jezelf laten opsluiten.
 1. Bubbel Voetbal Amsterdam
  Wil je lachen? Ga dan Bubbel Voetballen! Vanaf 6 personen tot aan 100 personen kan je Bubbel Voetballen. Ben je met een grote groep? Bubbel Voetbal kan je ook combineren met een vergadering, borrel, BBQ of workshop.

Bubbel voetbal Amsterdam

 1. Laser Tag Amsterdam
  Één van mijn favoriete is Laser Tag! Schakel je tegenstander met een laser wapen uit op een gigantisch terrein van 900m2. Je kan dit overigens ook op locatie spelen!
 1. City GPS Game
  Tijdens een City GPS game ga je met jouw eigen team de strijd aan tegen een ander team. Door middel van en app speel je het spel door de stad. Elk spel heeft zijn eigen verhaal en spellijn. Zo is er een City GPS Game voor echte kroegtijgers, maar ook voor liefhebbers van het wel zo bekende Ganzenbord of doe een speurtocht door de stad.

Leuk om te weten voor alle mommy lezeressen op mijn blog; hier vind je super leuke activiteiten voor kinderfeestjes in Amsterdam!

Ik hoop dat ik je heb mogen inspireren om alles eens los te laten en het kind in jezelf naar boven te halen! PLAYTIME, IT IS!

Liefs,
Rachel

 

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *