Voor degene die mij op Instagram volgen (@dehuismuts) zal het niet als een verrassing komen dat ik gek ben op honden. Maar dan ook stapelgek. Gezien ik vast niet de enige ben met zoveel liefde voor deze trouwe viervoeters heb ik 3 toepasselijke kerstcadeau's op een rij gezet. Reken maar dat deze het goed gaan doen bij je dieren vrienden!

1. Snurk Bob dekbedovertrek
Van dekbedovertrekken kunnen we nooit genoeg hebben en van Snurk dekbedden al helemaal niet! Hoe cute is deze slapende beagle bij het voeteneind? Hier word ik blij van.
snurk-beddengoed-dekbedovertrek-hond-bob-in-3-mate
Waar te koop? O.a. bij Fundesign
Prijs: Vanaf 59,-

2. Poster Sanna Wieslander
Precies een jaar geleden ontdekte ik het fantastische werk van Sanna Wieslander. Zij komt uit Zweden en in de posters die zij maakt mixt zij menselijke en dierlijke eigenschappen met elkaar. Ik vind het resultaat echt heel tof! Koop er een mooie lijst bij en je cadeau is helemaal af.

sanna-wieslander-ansichtkaart-dawg-15x21cm-a5 (1) sanna-wieslander-ansichtkaart-dawg-15x21cm-a5

Waar te koop? O.a. bij Wonenmetlef
Prijs: A4 formaat = €26,50 en A3 formaat = €45,00

3. Tails Division
Iedereen die van honden én mooie (betaalbare) spullen houdt moet nu kennismaken met Tails Division. Geloof mij maar als ik zeg dat je een hondeneigenaar niet blijer krijgt met een coole riem. Tails Division komt van onze eigen bodem en daar mogen we best een beetje trots op zijn. Eigenaresse Marieke combineert haar eigen stijl met haar ervaring in de fashion industrie én liefde voor dieren in Tails Division. Alles wordt voornamelijk zelf ontworpen, geproduceerd en verkocht en hierdoor kunnen ze de producten voor een eerlijke prijs aanbieden. Ik heb zelf voor Dibbes een riem en halsband en de kwaliteit is écht heel goed. Maar Marieke heeft niet alleen aan de actieve viervoeter gedacht, ook voor onze slapende vrienden heeft ze prachtige Dog Pillows ontworpen. Neem maar eens een kijkje op haar website en snuffel wat rond. Je gaat hier gegarandeerd hét kerstcadeau vinden voor de hondeneigenaar in jouw familie.

Denim-hondenmand
Dog-Leash-Hemplook-Cognac-Leather
halsband-op-hond

P.S. Al in het bezit van een toffe riem? Kijk dan eens naar de Dog waste bag dispenser. Hoe leuk wordt poep opruimen nu ;-).

Waar te koop? Uiteraard hier
Prijs? Afhankelijk van het product. Alle prijzen zijn te vinden op de website!

Ik zeg alvast; Merry Xmas everyone!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Ja,laan
  Website: http://google

  Goede morgen,
  Kan ik bij jullie mijn hond op een twee persoons dekbedovertrek laten maken.
  Foto en daaronder zijn naam,
  Mijn beste vriend is op 21 november 2019 na een ziekbed je (hondenmand) helaas ingeslapen.
  Overleden….
  Wilt u mij een offerte doen toekomen.
  Met beleefde groet
  Ja laan
  jeannettelaan6@gmail.com.

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *