Cadeautjes geven vind ik leuk. Ik word er vrolijk van en het geeft een fijn gevoel om een ander blij te zien. Maar voor dat het zover is gaat er vaak wel een helse zoektocht aan vooraf. Gehuld in een dikke jas slenter je door de winkelstraten. Je kan niet anders want het tempo ligt laag. Heel laag. Eenmaal binnen in de winkel stik je de moord van de hitte. Je gooit je jas over je arm en manoeuvreert je door de gangpaden. Nog best ingewikkeld met al die kinderwagens, mensen die bovenaan de roltrap om zich heen staan te kijken en mannen die midden in het gangpad op hun vrouw staan te wachten. Gillend gek word ik ervan. Ik kan er een boek over schrijven. Maar ik laat mij natuurlijk niet zomaar uit het veld slaan. Ik shop er net zo lustig op los, maar dan online! Mijn geheime adresje zal ik niet langer voor mezelf houden. Kan jij komende maand ook lekker die winkelstraat ontwijken, maar wel schitteren met originele cadeaus!

42bdedf5ad41eb1696acfc102a0c4ec5


Markita

10360772_918427081507304_8700962823000122533_n

We weten allemaal dat je voor originele cadeaus niet bij de grote winkelketens moeten zijn, maar bij beginnende ontwerpers. Waar je die vindt? Op Markita.

Markita is een platform waar startende en bestaande ontwerpers de kans krijgen om een eigen online winkel te openen. Hoe leuk!
Je kan jezelf helemaal laten gaan onder de categorieën; fashion, living en kids. De prijzen zijn heel schappelijk en bij elk product kan je ook meer lezen over de ontwerper. Dit maakt het voor mij extra leuk. Het product krijgt op die manier een gezicht en een verhaal. Ik heb stiekem al wat leuks uitgezocht voor mijn zus. Maar wat dat is kan ik natuurlijk niet verklappen anders weet zij het ook haha.

Snuffel maar gewoon lekker rond en 'blader' ook even door het online magazine. Leuk voor inspiratie! Hierin staan namelijk de fijnste producten om je huis warm aan te kleden, je tafel feest-proof te maken en om helemaal klaargestoomd te worden voor het uitdelen van de leukste cadeaus!


Life & lemons

Blogpost-Life-and-lemons-celebrate_1024x1024

Life & lemons is de webshop van Laura en Esther waar je te leuke accessoires shopt voor huis en haard huid. Op mijn wish list staat bijvoorbeeld deze toffe ketting, maar ik ben ook gevallen voor de thee licht houders met Hollandse huisjes. And guess what? Ze bestaan nu 1 jaar! En wie jarig is trakteert, zo zeggen de dames zelf. En daarom mogen wij allemaal met 10 % korting shoppen: Lemon x Huismuts. Woehoe! Dat zijn nog eens leuke traktaties. Namens ons allemaal; dankjewel Laura en Esther!!


Brainy Days

10150545_750048555035636_6421882974500518797_n

Brainy Days is de winkel van Vera in hartje Amsterdam. Een winkel waarin ik het liefst zou willen wonen. ALLES is mooi, leuk en om hebberig van te worden. Waar ik ook zo enthousiast over ben is dat Vera het thema van de winkel om de drie maanden verandert. En ik hoor je denken 'hoe weet jij dat? Jij komt shopt toch het liefst online?' Dat komt omdat Brainy Days ook een online shop heeft. ELLE zei eerder 'Brainy days is dé nieuwe plek als je op zoek bent naar cadeaus en collectables extraordinaire.' Do i need to say more?

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Lotte

    Hoi Rachel,

    Sorry voor mijn rare vraag. Maar mijn beste vriendin trouwt over 2 weken en naast een gezamenlijk cadeau wil ik ook graag een persoonlijk cadeau voor haar.
    Nu heb je ooit ergens gezegd dat jouw zus kettinkjes maakt en dat dat te vinden is op Etsy. Maar ik heb overal gezocht en weet nu haar naam niet zo goed. Zou je mij kunnen helpen. Dank je wel.

    Groetjes, Lotte

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *